Τα χρώματα, η φαντασία και η δημιουργικότητα αναμιγνύονται στην παλέτα των μικρών ζωγράφων μας και τους βοηθούν να δημιουργήσουν έργα γεμάτα ομορφιά! Τα μαθήματα Ζωγραφικής των Εκπαιδευτηρίων μας έχουν σκοπό να αναδείξουν την καλλιτεχνική φύση των παιδιών μας και να τα φέρουν πιο κοντά με ζωγραφικές τεχνικές και μεθόδους.

Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή
Συγκρότημα
Ηρακλείου

Νηπιαγωγείο

Οι Πολιτιστικές Δραστηριότητες των Εργαστηρίων Σπουδών ξεκινούν τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024 και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 30 Μαΐου 2025.

Τα ετήσια δίδακτρα για το Δημοτικό και το Γυμνάσιο ανέρχονται σε 340€, ενώ για το Νηπιαγωγείο σε 250€.

Η Ιουλιανή – Ειρήνη Δάμπαση σπούδασε Ελεύθερο Σχέδιο και Ζωγραφική, Βυζαντινή Αγιογραφία (Μακεδονική και Κρητική σχολή) σε εργαστήρια τεχνών δίπλα σε καταξιωμένους δασκάλους, καθώς και Τεχνικός Συντήρησης Έργων Τέχνης και Αρχαιοτήτων. Από το 2018 διδάσκει Ζωγραφική και Βυζαντινή Αγιογραφία στα Εκπαιδευτήρια «Η Ελληνική Παιδεία». Ασχολείται ενεργά με την δημιουργία φορητών εικόνων και τοιχογραφικών συνόλων για ιδιώτες, εκκλησίες και καταστήματα εκκλησιαστικών ειδών. Έχει, επιπλέον, συνεργαστεί με εκδοτικούς οίκους για την εικονογράφηση βιβλίων και παραδίδει μαθήματα Αγιογραφίας σε παιδιά και σε ενήλικες.