//Επιτυχίες – Διακρίσεις
Επιτυχίες – Διακρίσεις 2018-04-07T13:15:38+00:00

Πρώτο βραβείο στο Φεστιβάλ της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών

Συγχαίρουμε τον μαθητή της Στ’ τάξης του Δημοτικού Αμαρουσίου Παντελή Βολάκη, ο οποίος κέρδισε το πρώτο βραβείο στο 3ο Φεστιβάλ της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών με τίτλο «Απάνθισμα Φυσικών Επιστημών για μαθητές Ε’ και Στ’ Δημοτικού» που διοργανώθηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2018 στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διακρίσεις στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης» 2018

Διακρίσεις μαθητών του Γυμνασίου Ηρακλείου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

Διακρίσεις στο Διαγωνισμό Καγκουρό από τους μαθητές των εκπαιδευτηρίων μας

Συγχαίρουμε τους 31 μαθητές των εκπαιδευτηρίων "Η Ελληνική Παιδεία" που διακρίθηκαν στο Διαγωνισμό Καγκουρό 2018! Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές των εκπαιδευτηρίων “Η Ελληνική Παιδεία” τόσο σε όσους διακρίθηκαν όσο και σε όσους συμμετείχαν.

Βραβεία Ζωγραφικής και Ποίησης στο διαγωνισμό «Ποντιακός Ελληνισμός: Μνήμες και Όνειρα»

Το Β΄ Βραβείο στην κατηγορία "Ζωγραφιά" και το Β' Βραβείο στην κατηγορία "Ποίηση" απέσπασαν οι μαθητές μας Νεκτάριος Βαϊόπουλος της Α΄Λυκείου και Μαρία Αντωνίου της Β΄ Λυκείου αντίστοιχα, συμμετέχοντας στον Διαγωνισμό "Ποντιακός Ελληνισμός: Μνήμες και Όνειρα".

1ο Βραβείο στον ΕΥΚΛΕΙΔΗ

Η μαθήτρια του Σχολείου μας Μουρούκα Θεανώ συμμετείχε στον Μαθηματικό Διαγωνισμό "ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ" και διακρίθηκε κερδίζοντας το 1ο Βραβείο!

Παρουσίασης εργασίας στο 3ο Φεστιβάλ της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών

Ο Παντελής Βολάκης παρουσίασε εργασία με θέμα: «Ηλεκτρισμός», στην οποία απέδωσε με ζωντάνια, παραστατικότητα κι αμεσότητα τη δομή του μορίου και του ατόμου, ενώ ανέπτυξε και ποικίλες θεωρίες που έχουν κατά καιρούς διατυπωθεί σχετικά με τη δομή των σωματιδίων αυτών.

Πρωτιές στους 3ους Φιλικούς Αγώνες Ρητορικής από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Ο Όμιλος Ρητορικής του Λυκείου μας – με την ευγενή χορηγία του Συλλόγου Αποφοίτων της Ελληνικής Παιδείας (ΣΑΤΕΠ) - συμμετείχε με επιτυχία στους 3ους Φιλικούς Αγώνες Ρητορικής και Επιχειρηματολογίας στην Καλαμάτα, 2 - 4 Μαρτίου 2018, τους οποίους οργάνωσε το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας.

Χρυσό Μετάλλιο στον Αρχιμήδη και Α’ Βραβεία στον Ευκλείδη

Ο μαθητής Ορέστης Λιγνός κατέκτησε Χρυσό Μετάλλιο στον «Αρχιμήδη» και Α΄ Βραβείο στον «Ευκλείδη» και η μαθήτρια Θεανώ Μουρούκα κατέκτησε Α΄ Βραβείο στον «Ευκλείδη».

Πρώτος Έπαινος στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης

Η μαθήτριά μας Ναταλία Μουτεβελή της Α΄τάξης έλαβε μέρος στον 3ος Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης με θέμα "ΤΟ ΨΩΜΙ" στο διάβα των αιώνων και στον κύκλο της ζωής και κέρδισε τον Α΄ Έπαινο στην κατηγορία Μαθητών

Χάλκινο Μετάλλιο στην 21η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων 2017

Θερμά συγχαρητήρια στον μαθητή μας της Ε΄ τάξης του Δημοτικού Αμαρουσίου, Ορέστη Λιγνό, που για 2η συνεχή χρονιά πήρε χάλκινο μετάλλιο στη 21η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων 2017, που έλαβε χώρα στη Βάρνα της Βουλγαρίας. Στη Μαθηματική Ολυμπιάδα συμμετείχαν 108 μαθητές της Γ΄Γυμνασίου από 19 χώρες.

1η θέση στη Φυσική στον 6ο Εργαστηριακό Διαγωνισμό Φυσικών Επιστημών

Η ομάδα του σχολείου μας κατέλαβε την 1η θέση στο μάθημα της Φυσικής με ποσοστό 96/100 και κατέλαβε την 3η θέση στη συνολική βαθμολογία στον 6ο Εργαστηριακό Διαγωνισμό Φυσικών Επιστημών που διοργάνωσε η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Β΄ Αθήνας - ΕΚΦΕ Νέας Ιωνίας, με θέμα «Το πορτοκάλι και οι φυσικές επιστήμες».

Διακρίσεις στον 11ο Διαγωνισμός «Μαθηματικά και Παιχνίδι»

Στην Αίθουσα Τελετών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου έγινε η τελετή απονομής Βραβείων του 11ου Διαγωνισμού «Μαθηματικά και Παιχνίδι» στον οποίο διακρίθηκαν οι μαθητές Μαντζούρη Θεανώ, Πετσιά Ζωή, Λιγνός Ορέστης και Κουτσουράκη Μαρία.