//Επιτυχίες – Διακρίσεις
Επιτυχίες – Διακρίσεις2018-04-07T13:15:38+00:00

Αποτελέσματα Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018 – Λύκεια Ελληνικής Παιδείας

Για μία ακόμη χρονιά, οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων της Ελληνικής [...]

Χρυσό Μετάλλιο στην 22η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα

Ο μαθητής, Ορέστης Λιγνός, της ΣΤ' Δημοτικού του Δημοτικού Αμαρουσίου κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στην 22η Μαθηματική Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων σημειώνοντας μάλιστα perfect score!

Έπαινος σε μαθήτρια του Γυμνασίου Αμαρουσίου στο λογοτεχνικό διαγωνισμό «Τα Ψηλά Βουνά»

Έπαινος στο λογοτεχνικό διαγωνισμό «Τα Ψηλά Βουνά» Η μαθήτρια της [...]

Έπαινος ποίησης του Γυμνασίου Αμαρουσίου στο διεθνή διαγωνισμό Never Such Innocence

Η μαθήτρια της Γ' τάξης του Γυμνασίου Αμαρουσίου «Η Ελληνική Παιδεία» Γιακουμακάτου Άννα, απέσπασε certificate of commendation, δηλαδή έπαινο, για το ποίημά της «A dying soldier, a free soul», στο διεθνή διαγωνισμό ποίησης, μουσικής και τέχνης Never Such Innocence: Salonica Remembers,.

Διακρίσεις του Δημοτικού Αμαρουσίου στον διαγωνισμό της Φυσικής «Αριστοτέλης»

Το Σχολείο μας, το Δημοτικό Αμαρουσίου με μεγάλη χαρά υποδέχτηκε σήμερα τα αποτελέσματα της δεύτερης φάσης του πανελλήνιου διαγωνισμού Φυσικής «Αριστοτέλης».

Βράβευση μαθητών του Δημοτικού Αμαρουσίου στον Μαθηματικό Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά» – Μικρός Ευκλείδης

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 οι μαθητές μας, μαζί με άλλους μαθητές από σχολεία της Αθήνας,  βραβεύτηκαν από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία για τη διάκρισή τους στον Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Ο μικρός Ευκλείδης».

Δημοτικό Ηρακλείου|12 Ιουνίου 2018|Κατηγορίες: Επιτυχίες - Διακρίσεις|Ετικέτες: , |

Αθλητικό μαγκαζίνο σχολικού έτους 2017-2018 Λυκείου Ηρακλείου

Φέτος οι συμμετοχές του Λυκείου μας στους Διασχολικούς Αγώνες ήταν αρκετές και σε ομαδικά και σε ατομικά αθλήματα. Υπήρξαν και σημαντικές διακρίσεις, όπως η επιτυχία του μαθητή της Β΄ Λυκείου Μαργέτη Ιωάννη.

Διακρίσεις στους 3ους Αγώνες Αντιλογίας

Ο όμιλος Ρητορικής του Λυκείου Ηρακλείου συμμετείχε στους 3ους αγώνες Αντιλογίας που έγιναν στις 5 Μαΐου 2018 στην Αθήνα. Το σχολείο μας ισοβάθμησε με 2/2 νίκες στις θέσεις 1-7 και συνολικά βάσει ατομικών επιδόσεων κατετάγη 3ο. Σε ατομικό επίπεδο, ο μαθητής μας Βαγγέλης Παπαϊωάννου συγκέντρωσε την 3η καλύτερη αξιολόγηση μεταξύ των 78 ομιλητών των σχολείων.

Πρώτο βραβείο στο Φεστιβάλ της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών

Συγχαίρουμε τον μαθητή της Στ’ τάξης του Δημοτικού Αμαρουσίου Παντελή Βολάκη, ο οποίος κέρδισε το πρώτο βραβείο στο 3ο Φεστιβάλ της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών με τίτλο «Απάνθισμα Φυσικών Επιστημών για μαθητές Ε’ και Στ’ Δημοτικού» που διοργανώθηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2018 στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διακρίσεις στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης» 2018

Διακρίσεις μαθητών του Γυμνασίου Ηρακλείου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

Διακρίσεις στο Διαγωνισμό Καγκουρό από τους μαθητές των εκπαιδευτηρίων μας

Συγχαίρουμε τους 31 μαθητές των εκπαιδευτηρίων "Η Ελληνική Παιδεία" που διακρίθηκαν στο Διαγωνισμό Καγκουρό 2018! Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές των εκπαιδευτηρίων “Η Ελληνική Παιδεία” τόσο σε όσους διακρίθηκαν όσο και σε όσους συμμετείχαν.

Βραβεία Ζωγραφικής και Ποίησης στο διαγωνισμό «Ποντιακός Ελληνισμός: Μνήμες και Όνειρα»

Το Β΄ Βραβείο στην κατηγορία "Ζωγραφιά" και το Β' Βραβείο στην κατηγορία "Ποίηση" απέσπασαν οι μαθητές μας Νεκτάριος Βαϊόπουλος της Α΄Λυκείου και Μαρία Αντωνίου της Β΄ Λυκείου αντίστοιχα, συμμετέχοντας στον Διαγωνισμό "Ποντιακός Ελληνισμός: Μνήμες και Όνειρα".