Το Ποδόσφαιρο αποτελεί το αγαπημένο άθλημα μικρών και μεγάλων! Τα Εκπαιδευτήριά μας παρέχουν στους μαθητές μας τη δυνατότητα εκμάθησης του αθλήματος αυτού δίπλα στον πολύ καταξιωμένο προπονητή μας, τον κο Τσιώλη Ευάγγελο. Η εκπαίδευση των παιδιών πάνω στις δεξιότητες του ποδοσφαίρου γίνεται σύμφωνα με το σύγχρονο προπονητικό πρόγραμμα ανά ηλικία της UEFA. Υπάρχει συγκεκριμένο ασκησιολόγιο και μεθοδολογία που χρησιμοποιείται στα δύο τμήματα (μικρά και μεγάλα παιδιά) με επίκεντρο τη μπάλα.

Προσέγγιση:

 • 1ο Τμήμα (Μικροί)
  Προθέρμανση – Ασκήσεις συνεργασίας ομάδας – Ασκήσεις τακτικής – Παιχνίδι – Αποθεραπεία
 • 2ο Τμήμα (Μεγάλοι)
  Προθέρμανση – Ασκήσεις συνεργασίας ομάδας – Ασκήσεις τακτικής – Εξειδίκευση – Παιχνίδι – Αποθεραπεία

Μεθοδολογία:

A’ μέρος

 • Νευρομυική συναρμογή
 • Νοητικές ασκήσεις
 • Ασκήσεις τεχνικής
 • Άσκηση με στόχους

Β’ μέρος

 • Αγωνιστικά παιχνίδια
 • Τελικό παιχνίδι – Τουρνουά
Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή
Συγκρότημα
Αμαρουσίου
Συγκρότημα
Ηρακλείου

Δύο φορές την εβδομάδα

Α΄- Δ΄ Δημοτικού
Ε΄ Δημ. – Β΄ Γυμν.

Α΄- Δ΄ Δημοτικού
Ε΄ Δημ. – Β΄ Γυμν.

Οι Αθλητικές Δραστηριότητες των Εργαστηρίων Σπουδών ξεκινούν τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024 και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 30 Μαΐου 2025.

Τα ετήσια δίδακτρα για το Συγκρότημα Αμαρουσίου ανέρχονται σε 290€ + 10€ **.

Τα ετήσια δίδακτρα για το Συγκρότημα Ηρακλείου (δύο φορές την εβδομάδα προπόνηση) ανέρχονται σε 340€ + 10€ **.

** Συν 10€ για την εμφάνιση του Σχολείου (μπλούζα προπόνησης).

Ο Βαγγέλης Τσιώλης είναι Έλληνας προπονητής ποδοσφαίρου και πρώην διεθνής επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Σαν αθλητής μέτρησε 220 επαγγελματικές συμμετοχές σε Α’ και Β’ Εθνική κατηγορία, 11 συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα των Ελπίδων και υπήρξε μέλος της Ολυμπιακής Ομάδας του 2004. Ως βοηθός προπονητή εργάστηκε από το 2011 σε ομάδες της Super League 1 και από το 2016 ακολουθεί καριέρα πρώτου προπονητή σε ομάδες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τελευταία τον Αήττητο Σπατών.

Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA A κι έχει ως ειδίκευση την ανάλυση αντιπάλων. Είναι διαχειριστής του λογισμικού αξιολόγησης ποδοσφαιριστών Soccer Evaluation, διοργανωτής του διεθνούς συνεδρίου ποδοσφαίρου, το οποίο έλαβε χώρα στο Μουσείο Ακροπόλεως Global Football Symposium το 2019, ενώ τον Δεκέμβριο του 2021 κυκλοφόρησε την πρώτη του συγγραφική δουλειά με τίτλο «Επίλυση Αγωνιστικών Προβλημάτων». Από τον Σεπτέμβριο του 2015 μέχρι σήμερα εργάζεται ως προπονητής ποδοσφαίρου στα Εκπαιδευτήριά μας.