Η Επιτραπέζια Αντισφαίριση (Πινγκ Πονγκ) είναι ένα από τα αγαπημένα αθλήματα των παιδιών κι αυτό διότι καλλιεργεί την ταχύτητα, την ευστροφία και τον ευγενή ανταγωνισμό. Η εισαγωγή στις βασικές τακτικές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, η τεχνική των βασικών χτυπημάτων (για τους αρχάριους) και η βελτίωση της τεχνικής (για τoυς προχωρημένους) αποτελούν εργαλεία, τα οποία βοηθούν τους νεαρούς αθλητές να έρθουν ακόμα πιο κοντά στο άθλημα. Όλη η προπόνηση στηρίζεται στο παιχνίδι και στην ψυχαγωγία των παιδιών, γεγονός το οποίο δημιουργεί ένα πολύ ευχάριστο και χαρούμενο κλίμα.

Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή
Συγκρότημα
Αμαρουσίου
Συγκρότημα
Ηρακλείου

Οι Αθλητικές Δραστηριότητες των Εργαστηρίων Σπουδών ξεκινούν τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024 και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 30 Μαΐου 2025.

Τα ετήσια δίδακτρα ανέρχονται σε 290€.

Ο Λευτέρης Χαβάτζας είναι απόφοιτος της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδίκευση στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση (Πινγκ Πονγκ) και στην Αντισφαίριση (Τένις). Διατελεί καθηγητής Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και απασχολείται από το 2021 στα Εκπαιδευτήριά μας. Επιπλέον, είναι αθλητής στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση (Πινγκ Πονγκ), αλλά ασχολείται και με άλλα αθλήματα, όπως το Ποδόσφαιρο. Έχει μεγάλη αγάπη για τα παιδιά και η υπομονή που τον διακρίνει είναι αυτή που κερδίζει την εμπιστοσύνη τους.