Οι ομάδες μας του Εργαστηρίου STEM & Νέων Τεχνολογιών των Εργαστηρίων Σπουδών έζησαν μοναδικές στιγμές τόσο κατά την προετοιμασία τους, όσο και κατά τη συμμετοχή τους στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό STEM & Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2023 που διοργάνωσε ο WRO Hellas.

Αυτήν την χαρά της γνώσης και δημιουργίας μοιράστηκαν με τους συμμαθητές τους του Δημοτικού Ηρακλείου, με μια παρουσίαση των εργασιών τους!!

Οι ομάδες ELP RoboLAB GREEN CITY και ELP RoboLAB SMART, οι οποίες διαγωνίστηκαν στις ανοιχτές κατηγορίες για την εξέλιξη των πόλεων με απλές μηχανές και αυτοματισμούς αντίστοιχα, συνδύασαν τις λύσεις τους σε μία κοινή πρόταση. Σε μία πόλη που παρέχει έξυπνες λύσεις παιχνιδιού, φιλικές προς το περιβάλλον με την χρήση απλών μηχανών, αλλά και με αυξημένη ασφάλεια στους σιδηροδρόμους με την χρήση αυτοματισμών για την ασφαλή διέλευση πεζών και τροχοφόρων από τις σιδηροδρομικές γραμμές!!

Παράλληλα, η ομάδα ELP RoboLAB BALI η οποία διαγωνίστηκε στο Ποδόσφαιρο 2×2, έδειξε στους συμμαθητές της πως κι ένα ρομπότ με τους κατάλληλους χειρισμούς μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο!!

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τη συμμετοχή τους, για τις γνώσεις και τις εμπειρίες που αποκόμισαν!!

Τους ευχόμαστε καλή πρόοδο και περιμένουμε περισσότερες ομάδες στα Εργαστήρια Σπουδών για να εκπροσωπήσουν το σχολείο μας στον επόμενο Διαγωνισμό STEM & Εκπαιδευτικής Ρομποτικής!!