Με πολύ κέφι και συνέπεια στο χρόνο, ξεκινήσαμε την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου την μονοήμερη εκδρομή μας με την Α’ Λυκείου στο σπήλαιο Κάψια, το Μαίναλο και την Τρίπολη.

Πρώτος μας σταθμός, το σπήλαιο της Κάψιας, με τους υπέροχους σταλακτίτες και σταλαγμίτες, με σπάνιες και άψογες φιγούρες ανθρώπων, ζώων και φυσικών τοπίων.

Ο επόμενος προορισμός μας, το Χιονοδρομικό Κέντρο του Μαίναλου με τις χιονισμένες πλαγιές του, της οποίες τιμήσαμε με αρκετό χιονοπόλεμο, τσουλήθρες και …φωτογραφίσεις.

Στην πόλη της Τρίπολης, μας περίμενε πολύ φροντισμένο γεύμα και είχαμε και ελεύθερο χρόνο για περιήγηση στην πόλη.

Επισκεφτήκαμε και το Πολεμικό Μουσείο. Παρατηρώντας τα εκθέματα, βρεθήκαμε σαστισμένοι μπροστά στο προσωπείο του Κολοκοτρώνη. Είδαμε από πολύ κοντά, το πρόσωπο του Γέρου του Μωρηά!

Μια ακόμα στάση για προσκύνημα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Μεγάλου Βασιλείου, πλήρως ανακαινισμένο το 2020 ο οποίος έλαμπε κυριολεκτικά, στον απογευματινό Μοραΐτικο ήλιο. Με σεβασμό, περάσαμε μπροστά από τις προτομές των ιερομαρτύρων στο Περίβολο του Ναού.

Με τη βοήθεια του Θεού, επιστρέψαμε ευχαριστημένοι και γεμάτοι καινούργιες εντυπώσεις, από τα μέρη που γνωρίσαμε, μια και στην πατρίδα μας, όσο ..ταξιδεύουμε ..ανακαλύπτουμε… και θαυμάζουμε…