Για μια ακόμη φορά ο Όμιλος Ρητορικής – Επιχειρηματολογίας του σχολείου μας μας έκανε περήφανους! Συμμετέχοντας στους «Αγώνες Ρητορικής Τέχνης» που οργάνωσε το Αμερικάνικο Κολλέγιο Pierce (8-10/3/2024), η ομάδα των μαθητών μας (Γιώργος Δεμενόπουλος, Δέσποινα – Άννα Μιχαλάτου, Νίκος Βουγιουκλίδης, Ελεάννα Πάνου της Β΄ τάξης, Αναστασία Σαλονικίδου και Γεωργία Πούλιου της Α΄ τάξης) κατέλαβε την 1η θέση στη συνολική βαθμολογία (1484/1890) και την 3η θέση στην κατάταξη βάσει αποτελεσμάτων, μεταξύ 26 Λυκείων από όλη την Ελλάδα (6 Δημόσια ΓΕΛ, 8 Πρότυπα / Πειραματικά και 12 Ιδιωτικά)!

Παράλληλα, οι μαθητές μας ξεχώρισαν και σε μια σειρά ακόμη από βαθμολογικές κατηγορίες: Σε ομαδικό επίπεδο συγκέντρωσαν την καλύτερη βαθμολογία που δόθηκε σε ομάδα για έναν μεμονωμένο αγώνα (540/630), ενώ σε ατομικό επίπεδο ο Γ. Δεμενόπουλος συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία ομιλητή ανά μεμονωμένο αγώνα (190/210) και μαζί με την Δ. Μιχαλάτου συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη – βάσει συνολικής βαθμολογίας τριών αγώνων – δεκάδα ομιλητών!

Η δουλειά που γίνεται σχεδόν 10 χρόνια τώρα στον Όμιλο Ρητορικής – Επιχειρηματολογίας τον έχει εδραιώσει στους ισχυρότερους ομίλους της χώρας μας. Δίκαια οι μαθητές που συμμετέχουν σε αυτόν απολαμβάνουν τον έπαινό μας, αξιοποιώντας παράλληλα τις εμπειρίες που ο Όμιλος τους προφέρει για ουσιαστική καλλιέργεια των δεξιοτήτων τους και μορφωτική αναβάθμιση!