Την εταιρεία δερμοκαλλυντικών «APIVITA» επισκέφθηκαν οι μαθητές της Α’ Λυκείου του συγκροτήματος Ηρακλείου την Τρίτη, 15 Νοεμβρίου.

Οι μαθητές μας, ξεναγήθηκαν στις υπερσύγχρονες βιοκλιματικές εγκαταστάσεις της εταιρείας, μίλησαν με έμπειρα στελέχη και είδαν τα τμήματα παραγωγής, έρευνας και ανάπτυξης και ελέγχου ποιότητας.

Επίσης, επισκέφθηκαν το μελισσοκομείο της «APIVITA», ενημερώθηκαν από τον μελισσοκόμο για την προστασία της κοινωνίας των μελισσών, καθώς και την ανάγκη ύπαρξης βιολογικών και βιώσιμων πρακτικών μελισσοκομίας και ευαισθητοποιήθηκαν σχετικά με τη σημαντικότητα της μέλισσας για τη φύση και την ανθρωπότητα.

Η εμπειρία ήταν σπουδαία, γιατί τα παιδιά μας γνώρισαν μια ηγέτιδα επιχείρηση, που, εμπνεόμενη από την μέλισσα και την ελληνική φύση, παράγει και εξάγει σε 55 χώρες καινοτόμα προϊόντα, μειώνοντας διαρκώς το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα μέσα από την αειφόρο διαχείριση των πόρων που χρησιμοποιεί, τον οικολογικό σχεδιασμό των προϊόντων της και τη φιλική προς το περιβάλλον συμπεριφορά της.