Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας με πολύ ενθουσιασμό και αγάπη για το αθλητικό ιδεώδες, συμμετείχαν και φέτος στα ομαδικά διασχολικά πρωταθλήματα της Β’ Περιφέρειας Αττικής.

Έτσι, η ομάδα αγοριών του Ποδοσφαίρου μας αγωνίστηκε στις 23 Ιανουαρίου 2023 με το 2ο ΓΕΛ Μεταμόρφωσης. Οι μαθητές μας αγωνίστηκαν με δυναμισμό, ενθουσιασμό και γενναιότητα και ευχαριστήθηκαν το όμορφο ομαδικό παιχνίδι.

Επίσης, η ομάδα κοριτσιών του Βόλεϊ έπαιξε στις 25 Ιανουαρίου 2023 με την ομάδα κοριτσιών του Πρότυπου ΓΕΛ Αναβρύτων. Οι μαθήτριές μας έδωσαν το 100% της απόδοσής τους και προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό.

Εκείνη όμως η ομάδα του Σχολείου μας που συνεχίζει τους διασχολικούς νοκ-άουτ αγώνες, είναι η εξαιρετική ομάδα των αγοριών μας του Μπάσκετ. Κάτω από την προπονητική καθοδήγηση του Μαθηματικού μας και πρώην εξαιρετικού παίχτη του μπάσκετ κ. Γ. Γκόγκα η ομάδα μας νίκησε στις 26 Ιανουαρίου 2023 αγωνιζόμενη με το 2ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός, γεμάτος εκπλήξεις και με ιδιαίτερο δυναμισμό και μαχητικότητα. Έληξε μετά την παράταση με σκορ 68-67 υπέρ ημών.

Η ομαδική δουλειά των μαθητών μας, ο συντονισμός τους, το ήθος τους και η τακτική τους οδήγησαν την ομάδα μας σε νίκη. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στους επόμενους αγώνες, τόσο τους αθλητικούς όσο και τους μαθητικούς.