Το σχολείο μας για άλλη μια χρονιά συμμετείχε στους Διασχολικούς αγώνες της Περιφέρειάς μας. Η ομάδα του Ποδοσφαίρου συμμετείχε στις 20 Φεβρουαρίου στο γήπεδο του Δήμου Μελισσίων σε νοκ-άουτ αγώνα, όπου αντιμετώπισε το 4ο ΓΕΛ Ηρακλείου.

Οι μαθητές μας τήρησαν τους κανόνες του “ευ αγωνίζεσθαι” και έπαιξαν με απαράμιλλη αγωνιστικότητα και δυναμική. Το παιχνίδι δεν ήταν νικηφόρο για εμάς, αλλά ζήσαμε συγκινητικές στιγμές διότι το άλλο σχολείο είχε στην αρχή της χρονιάς μια ανθρώπινη απώλεια. Έτσι στην έναρξη του αγώνα οι μαθητές-αθλητές ενωμένοι σαν μια ανθρώπινη αλυσίδα τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παιδιού που “ταξίδεψε” για την αιώνια ζωή…

Η εξαιρετική ομάδα Μπάσκετ του Λυκείου μας για άλλη μια χρονιά αγωνίστηκε με αθλητικό σθένος και δυναμισμό και κέρδισε στον πρώτο νοκ-άουτ αγώνα στις 26 Φεβρουαρίου με το 2ο ΓΕΛ Αμαρουσίου στο κλειστό Δημοτικό Γήπεδο Ηρακλείου στην έναρξη των διασχολικών αγώνων. Το σκορ ήταν 44-39 υπέρ ημών δίνοντας μας τη δυνατότητα να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Το κυριότερο όφελος από τη συμμετοχή μας στους αγώνες δεν ήταν μόνο ότι αγωνιστήκαμε επάξια με ισχυρούς και αξιόλογους αντιπάλους, αλλά κυρίως ότι μέσα από τη συνεργασία και την αλληλεγγύη ενισχύσαμε τους μεταξύ μας δεσμούς και αναδείξαμε αξίες όπως το ήθος της άμιλλας και του κοινού αγώνα!