Ο Όμιλος Ρητορικής και Επιχειρηματολογίας του Λυκείου Ηρακλείου συμμετείχε στο διάστημα 15-17 Μαρτίου στους 5ους Αγώνες Λόγου που διοργάνωσε το Κολλέγιο Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη. Το σχολείο μας εκπροσωπήθηκε από 7 μαθητές και μαθήτριες της Α΄ και Β΄ Λυκείου σε όλα τα ρητορικά αγωνίσματα (διττούς λόγους, εκφραστική ανάγνωση, προτρεπτικό και αυθόρμητο λόγο), σε ένα διαγωνισμό όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 400 μαθητές από 62 Γυμνάσια και Λύκεια.

Οι μαθητές μας επέδειξαν για άλλη μια φορά το ξεχωριστό ήθος που τους διακρίνει και συνέχισαν την πορεία διαρκούς βελτίωσης των δεξιοτήτων κριτικής σκέψης και ψύχραιμης αποτίμησης απαιτητικών κοινωνικών και φιλοσοφικών θεμάτων. Πέρα από το άριστο κλίμα συνεργασίας που επικράτησε μεταξύ όλων των μελών της ομάδας μας, ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στη σημαντική επιτυχία του μαθητή της Α΄ Λυκείου Μιχάλη Γογγολίδη, ο οποίος κατέλαβε τη 2η θέση μεταξύ 39 διαγωνιζομένων στον Προτρεπτικό Λόγο Λυκείου. Άλλη μια επιτυχία για τα παιδιά του Ομίλου Ρητορικής!

Ευχαριστίες πολλές αξίζουν στον Σύλλογο Αποφοίτων της Ελληνικής Παιδείας (ΣΑΤΕΠ), ο οποίος υπήρξε και φέτος υποστηρικτής της συμμετοχής της ομάδας μας.