Με την ευκαιρία των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου την Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Λυκείου μας μαζί με τους καθηγητές τους πραγματοποίησαν επισκέψεις αγάπης.

Οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου είχαν την ξεχωριστή ευκαιρία να συμμετέχουν στη γιορτή που οργάνωσαν τα παιδιά από το Χατζηπατέρειο Ίδρυμα τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα. Μοιράστηκαν με τα παιδιά του ιδρύματος μοναδικά συναισθήματα χαράς και συγκίνησης και υποσχέθηκαν σύντομα να ξανασυναντηθούν.

Οι μαθητές της Β΄ τάξης επισκέφτηκαν για μια ακόμα φορά το Ίδρυμα Προστασίας του Παιδιού στο Χολαργό. Εκεί τραγούδησαν και έπαιξαν με τα παιδιά, ζωγράφισαν μαζί τους, έδωσαν και πήραν χαρά.

Οι μαθητές της Α΄ τάξης επισκέφτηκαν το Γηροκομείο Νέας Ιωνίας και μοίρασαν δώρα και γλυκά στους γέροντες. Τους ευχήθηκαν «Καλά Χριστούγεννα», τους τραγούδησαν και έζησαν μαζί τους στιγμές αγάπης και στοργής. Φεύγοντας πήραν μαζί τους τη ζεστασιά της ευχής των γερόντων να τους συνοδεύει μέχρι την επόμενη συνάντηση μαζί τους.