Πρώτο βραβείο!

Το σχολικό μας περιοδικό «ΔΡΟΜΟΣ»,  εδώ και είκοσι χρόνια δίνει το «παρών» στον σχολικό περιοδικό τύπο με αντιπροσωπευτικά θέματα και στιγμιότυπα από τη σχολική ζωή όλων των βαθμίδων των σχολείων της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ». Τα θέματά του ποικίλα. Μια σχολική κοινότητα ζωντανή και δραστήρια προβάλλει μέσα από τις σελίδες του. Ώρες μαθήματος και διαλείμματος, σχολικές γιορτές και εκδρομές, ποικίλες εξωσχολικές δραστηριότητες, επιδόσεις, διαγωνισμοί και βραβεύσεις!

Γνωσιολογικά, πνευματικά, αθλητικά, καλλιτεχνικά και κοινωνικά τα θέματα, τα δρώμενα και οι δημιουργίες των μαθητών μας.

Ο «ΔΡΟΜΟΣ» δύο φορές στάλθηκε σε διαγωνισμούς, και τις δύο βραβεύτηκε. Την πρώτη φορά από την εφημερίδα «Τα Νέα» με ένα άρθρο του μαθητή μας Λευτέρη Σοφρά. Το βραβείο ήταν ένα ταξίδι στις Βρυξέλλες, με συμμετοχή σε ημερίδα για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Αυτή τη φορά βραβευτήκαμε από την «Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά», έναν πολύ σημαντικό φορέα πολιτισμού στον τόπο μας, με πρώτο βραβείο στην κατηγορία των Σχολικών Περιοδικών. Το συγκεκριμένο βραβείο συνοδεύεται από χρηματικό ποσό 200 σε βιβλία από τις Εκδόσεις Πατάκη, που το αθλοθέτησαν.

Ευχαριστούμε θερμά την επιτροπή που μας επέλεξε. Αυτή η αναγνώριση μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε  την έκδοση του «ΔΡΟΜΟΥ» με ακόμη περισσότερο μεράκι, έμπνευση, πρωτοτυπία και δημιουργικότητα!

Μπορείτε να δείτε το τεύχος που βραβεύθηκε εδώ και επιλεγμένα παλαιά τεύχη του περιοδικού εδώ.