Οι μαθητές μας, μετά από δύο χρόνια αποχής λόγω της πανδημίας, συμμετείχαν και φέτος με επιτυχία στους Διασχολικούς Αθλητικούς Αγώνες, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η ομάδα μπάσκετ του Σχολείου μας, που αποτελείται από μαθητές και των τριών τάξεων του Λυκείου, συμμετείχε σε δύο νοκ άουτ αγώνες. Στην Α΄ φάση νίκησε με σκορ 56-43 το 8ο ΓΕΛ Αμαρουσίου, ενώ στην Β΄ Φάση, μετά από εξαιρετική εμφάνιση της δικής μας ομάδας, νίκησε η ομάδα  του Αμερικανικού Κολλεγίου με σκορ 68-61.

Όλοι οι μαθητές μας έπαιξαν με πάθος, μαχητικά αλλά και με ομαδικότητα, τηρώντας πάντα τους κανόνες του «fair play”, υπό την καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή και Μαθηματικού μας κ. Γ. Γκόγκα. Η άψογη οργάνωση όλων των αγώνων, ομαδικών και ατομικών, οφείλεται στην Γυμνάστριά μας κ. Σ. Σούμπαση.

Οι συμμετοχές του Σχολείου μας στους Διασχολικούς Αγώνες συνεχίστηκαν με την ομάδα κοριτσιών του βόλεϊ, η οποία προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η μεγάλη επιτυχία ήρθε στους Αγώνες Κλασικού Αθλητισμού, στους οποίους είχαμε αρκετές συμμετοχές σε διάφορα αγωνίσματα στίβου, με τον μαθητή μας της Β΄Λυκείου Παντελή Αγγελίδη, οποίος έφερε χρόνο 24΄΄ στα 200 μέτρα Αγοριών, πετυχαίνοντας τον δεύτερο καλύτερο χρόνο ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους. Έτσι προκρίθηκε στην Β΄ φάση των Πανελληνίων Αγώνων.

Συγχαίρουμε  όλους τους μαθητές μας και τους ευχόμαστε πάντα να αριστεύουν σε όλους τους αγώνες της ζωής τους.