Με την έναρξη της νέας χρονιάς ξεκίνησαν τα αθλητικά διασχολικά πρωταθλήματα της Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι ομάδες του σχολείου μας, βόλεϊ κοριτσιών και μπάσκετ αγοριών, συμμετείχαν με επιτυχία στο διασχολικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα βόλεϊ των μαθητριών μας νίκησε το 1ο ΓΕ.Λ. Λυκόβρυσης με 2-0 σετ αλλά δυστυχώς αποκλείστηκε στον επόμενο αγώνα.

Αντίθετα, η εξαιρετική ομάδα μπάσκετ των μαθητών μας, υπό την επιμελημένη προπονητική καθοδήγηση του Μαθηματικού μας, και πρώην παίκτη του «Έσπερου Πατρών», κ. Γ. Γκόγκα καθώς και την όλη οργάνωση της αθλητικής διαδικασίας από την Γυμνάστριά μας, κ. Σ. Σούμπαση είχαν μια σπουδαία διαδρομή στους νοκ- άουτ αγώνες του διασχολικού πρωταθλήματος.

Ο δυναμισμός τους, η αθλητική τους εμπειρία, η ψυχραιμία και η αντοχή τους, αλλά πάνω από όλα το ήθος τους συνέβαλαν ώστε να φτάσουμε στα προημιτελικά, με τρεις νικηφόρους αγώνες. Έτσι, στις 7 Φεβρουαρίου 2024 νικήσαμε το 4ο ΓΕ. Λ. Αγίας Παρασκευής με σκορ 58- 31, στις 19 Φεβρουαρίου το 4ο ΓΕ.Λ. Ηρακλείου με 56-29 και στις 21 Φεβρουαρίου το Saint Joseph με 58- 44!

Ήταν η πρώτη φορά που ομάδα αθλητική του σχολείου μας φτάνει στα προημιτελικά! Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά και ευχόμαστε πρόοδο σε όλους τους αθλητικούς αλλά και μαθητικούς αγώνες!