Τα φετινά Χριστούγεννα ήταν διαφορετικά στο Σχολείο μας

Από τις αρχές Δεκεμβρίου άρχισε η κινητοποίηση για την Πράξη της Αγάπης! Χρήματα στα «φακελάκια της αγάπης», τρόφιμα με την υπόδειξη: «Σκέψου και πρόσφερε όπως θα σκεφτόσουν για τις ανάγκες της οικογενείας σου», παιδικά ρούχα-παπούτσια-παιχνίδια κ.ά βρήκαν όλους μας, μαθητές και καθηγητές, να ανταποκρίνονται πλούσια και με την καρδιά τους.
Παράλληλα το σχολείο, οι τάξεις μας μπήκαν σε έναν εορταστικό διάκοσμο αντάξιο και εμπνευσμένο για την ανταπόκρισης το διαγωνισμό της πιο όμορφης τάξης μιας ζεστής ατμόσφαιρας βγαλμένης καλόγουστα και ευπρεπισμένα από την καρδιά μας!
Ένα μικρό δωράκι και μια χειροποίητη χριστουγεννιάτικη κάρτα, έκφραση ευγνωμοσύνης για τους καθηγητές μας και κάτι ανάλογο για όλο το προσωπικό του σχολείου μας που είναι δίπλα μας κάθε στιγμή και από διαφορετική θέση ανάλογα με τις ανάγκες μας.
Τέλος η Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας την Παρασκευή 20-12-12 στο Αμφιθέατρο του σχολείου μας είχε την πρωτοτυπία ενός συνόλου με λόγο(κείμενα)-εικόνα(προβολή) και ήχο (χορωδία και ορχήστρα)προσπαθώντας να προσεγγίσουμε το εορταστικό Δωδεκαήμερο τόσο στο πνευματικό νόημα του, όσο και στην εθιμοτυπία του.
Μετά το τέλος της εορτής η χορωδία και η ορχήστρα επισκέφθηκε τον επίσκοπο Αμαρουσίου, Κηφισίας και Ωρωπού κ.κ Κύριλλο για να του ψάλλει τα κάλαντα και να προσφέρει από την Πράξη της Αγάπης.

Παρακολουθείστε τα παρακάτω αποσπάσματα από τη γιορτή μας