Μια σειρά βιολογικών άρθρων την αναζήτηση και την ανάρτηση των οποίων επιμελήθηκαν τα παιδιά ενημέρωναν σχετικά:  Τι είναι τα βιολογικά προϊόντα; Γιατί τα προτιμούμε; Ποιες οι ευεργετικές τους συνέπειες για τα παιδιά και τους αθλητές; κλπ

Στον ίδιο χώρο υπήρχε ένας πάγκος με λαχανικά και φρούτα βιολογικής παραγωγής και ένας δεύτερος πάγκος με ποικίλα βιολογικά προϊόντα.

Επίσης μπορούσαν να παρακολουθήσουν τον τρόπο παρασκευής γιαουρτιού από μία μονάδα οικογενειακής παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων και να γευτούν παραδοσιακό- βιολογικό παγωτό.

Τέλος οι προσκεκλημένοι μας είχαν την ευκαιρία να γευτούν την παρασκευή ενός πλήθους εδεσμάτων, γλυκών και αλμυρών, τα οποία κατασκεύασαν και πρόσφεραν γονείς – κηδεμόνες, μαθητές και καθηγητές του σχολείου μας.

Υπεύθυνες Εκπαιδευτικοί:  Φ. Τζανακάκη, Σ. Βαλκάνου, Α. Ψωμά, O. Γκαραγκούνη, Δ. Γιαμαίου

Συνεργάστηκαν οι μαθητές: Ανδρουλάκης Μίνωας, Βακαλοπούλου Καλλιόπη, Βασιλάκης Ραφαήλ, Βασιλόπουλος Βασίλειος, Γαζαριάν Δημήτριος, Γάσπαρης Νεκτάριος, Γιάρις Βέρα, Δεσποτίδης Δημήτριος, Δημακάκος Σταύρος, Ζαχαράκη Παρασκευή, Θεοδωράκης Χρίστος, Καρακόλης Παύλος, Κουρούπης Δημήτριος, Κυροδήμου Χριστιάνα, Μελινός Χρυσόστομος, Ντότσικας Παναγιώτης, Οικονόμου Πέτρος, Παπανικολοπούλου Παρασκευή, Παπανικολοπούλου Ευαγγελία, Ράπτης Παναγιώτης, Σεφερλής Παναγιώτης, Συναδινός Σοφοκλής, Τουμανίδου Μαργαρίτα, Χριστογιαννάκη Μαρκέλλα