Την Δευτέρα 15 Μαΐου, δύο (από τις τρεις) ομάδες του σχολείου μας που συμμετείχαν στην Α’ φάση του 1ου Πιλοτικού Πρωταθλήματος Bowling (διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλημάτων Ακρίβειας), προκρίθηκαν στην Τελική Φάση, στο Royal Bowling στο Περιστέρι.

Συνολικά, 20 ομάδες μαθητών και μαθητριών από 9 Γυμνάσια της Αττικής, διαγωνίστηκαν μεταξύ τους στην 1η φάση του τελικού, με κίνητρο τη χαρά της συμμετοχής και την προσπάθεια για την κατάκτηση του κυπέλλου. Μετά από δύο γύρους παιχνιδιού που έπαιξε η κάθε ομάδα, οι 10 πρώτες που συγκέντρωσαν τα μεγαλύτερα σκορ, προκρίθηκαν στην τελευταία φάση του πρωταθλήματος.

Ο απολογισμός της ημέρας… 17η θέση από την ομάδα 3, αποτελούμενη από τους Γεωργακόπουλο Ν., Βλάχο Δ., Ι.Γ., Αθουσάκη Δ., Κατέρο Ι. και 7η θέση και χάλκινο μετάλλιο, στη συνολική κατάταξη, από την ομάδα 2, των μαθητών Κυριακόπουλου Ν., Γαλανόπουλου Α., Ευαγγελίου Θ., Βελεντζά Ν. και Βασιλακάκη Β.! Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους!

Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων Ακρίβειας για την πρόσκληση και την άψογη διοργάνωση του 1ου Πιλοτικού Πρωταθλήματος Bowling Γυμνασίων Αττικής!