Μέρα γεμάτη χαρά, παιχνίδι και γέλιο πολύ ήταν η τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας! Την προσμέναμε πώς και πώς μιας και γνωρίζαμε πόσο ξεχωριστή αναμενόταν να είναι!!! Και δεν είχαμε άδικο…!

Πριν ξεκινήσουμε για την εκδρομή μας στο Πλανητάριο, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το πρωινό μας στο παρκάκι του σχολείου μας! Ο καθένας από εμάς είχε φέρει χειροποίητες γευστικές λιχουδιές, τις οποίες και μοιραστήκαμε!

Ύστερα, μπήκαμε στα σχολικά και σε σύντομο χρόνο φτάσαμε στο Ίδρυμα Ευγενίδου, όπου παρακολουθήσαμε την ταινία «Ο θαυμαστός πλανήτης». Εντυπωσιαστήκαμε από την πελώρια σφαιρική επιφάνεια του Πλανητάριου, χάρη στην οποία απολαύσαμε την 3D ψηφιακή προβολή!

Κι επειδή εκδρομή χωρίς παιχνίδι ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ, αποφασίσαμε να τρέξουμε, να παίξουμε και να σκαρφαλώσουμε στην παιδική χαρά, που βρίσκεται λίγα βήματα από το σχολείο μας! Το πόσο όμορφα περάσαμε, δεν περιγράφεται!!!

Επιστρέφοντας στο σχολείο, προτού ανταλλάξουμε ευχές για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας,  βάλαμε στόχο να προσπαθήσουμε να φτάσουμε με όσο πιο καθαρή ψυχή στην Ανάσταση!!!