Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η γραπτή δοκιμασία του Διαγωνισμού Υποτροφιών
για την Α’ Γυμνασίου και Α’ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων «Η Ελληνική Παιδεία».

Το Σάββατο 6 Απριλίου το σχολείο μας υποδέχθηκε τους περισσότερους από κάθε άλλη χρονιά μαθητές που δήλωσαν συμμετοχή στο πρόγραμμα υποτροφιών για να διεκδικήσουν μια πλήρους φοίτησης υποτροφία. Στις εξετάσεις συμμετείχαν μαθητές των εκπαιδευτηρίων μας, καθώς και άλλων σχολείων, δημόσιων και ιδιωτικών. Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στο κτιριακό συγκρότημα του Γυμνασίου Αμαρουσίου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα εκπαιδευτήρια “Η Ελληνική Παιδεία” συνεχίζουν και φέτος το θεσμό του διαγωνισμού των υποτροφιών. Πρόκειται για ένα θεσμό που κάθε χρόνο αγκαλιάζεται ολοένα και περισσότερο από μαθητές και γονείς. Η Ελληνική Παιδεία επιβραβεύει την αριστεία, δίνοντας τη δυνατότητα στους ίδιους τους μαθητές να διακριθούν μέσω των γραπτών εξετάσεων.

Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό. Ευχαριστούμε επίσης τους γονείς τους, που τους παρότρυναν να λάβουν μέρος σε αυτή τη διαδικασία.

Τα θέματα του διαγωνισμού καθώς και ενδεικτικές απαντήσεις θα αναρτηθούν εντός των επόμενων λίγων ημερών στην ιστοσελίδα  του σχολείου μας. Κατόπιν θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
Μείνετε συντονισμένοι στο www.elp.gr