Ιδιαίτερη τιμή για το Γυμνάσιο Αμαρουσίου αποτελεί η διάκριση της μαθήτριας Αγγελικής Σταυράκη στα πλαίσια της 2ης Πανελλήνιας Μαθητικής Ολυμπιάδας Γλωσσολογίας.

Η Αγγελική βραβεύτηκε σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διδασκαλείου Νέας Ελληνικής Γλώσσας «Παναγιώτης Κοντός», στην πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, το Σάββατο 9 Μαΐου και ο οποία τέλεσε υπό την αιγίδα της Κοσμητείας της Φιλοσοφικής Σχολής.

Η επιτυχία της  αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, καθώς κατέλαβε την 26η θέση ανάμεσα σε περίπου 700 μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου από όλη την Ελλάδα, αποδεικνύοντας έτσι το υψηλό επίπεδο των γλωσσικών της δεξιοτήτων, της αναλυτικής, συνθετικής και κριτικής σκέψης, της παρατηρητικότητας και μεθοδικότητας που την διακρίνουν. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την προσπάθεια και την αφοσίωση της!

Συγχαρητήρια Αγγελική!
Σου ευχόμαστε ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον!