Συγχαίρουμε θερμά τις μαθήτριες Σοφία – Χαραλαμπία Γαλανοπούλου και Ελένη Φλώρου, της Α’ Τάξης του Γυμνασίου Ηρακλείου για τις διακρίσεις τους στον 21ο Πανελλήνιο Τελικό Microsoft Office Specialist, στο Microsoft Word (έκδοση 2019)! Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist είναι ο επίσημος διαγωνισμός δεξιοτήτων στο Microsoft Office και ο μοναδικός που υποστηρίζεται από τη Microsoft.

Την καλύτερη επίδοση μεταξύ όλων των συμμετεχόντων σημείωσε η Σοφία – Χαραλαμπία Γαλανοπούλου και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον Παγκόσμιο Τελικό του Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist στο Ορλάντο της Φλόριντα των ΗΠΑ το διάστημα 30 Ιουλίου με 2 Αυγούστου 2023 ως η Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο MS Word για το 2023!!

Η μαθήτριά μας, Ελένη Φλώρου, πέτυχε σημαντική διάκριση τερματίζοντας με την 10η καλύτερη επίδοση στο διαγωνισμό!!

Οι μαθήτριές μας είχαν διακριθεί στους 100 καλύτερους ανάμεσα σε παραπάνω από 1000 συμμετοχές της διοργάνωσης σε όλη την Ελλάδα στις ηλικίες 13 – 22 ετών, ενώ σύμφωνα με τους διοργανωτές το επίπεδο των συμμετεχόντων του φετινού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ήταν υψηλότερο από κάθε άλλη χρονιά!!

Την Σοφία – Χαραλαμπία καθώς και την Ελένη, προετοίμασε η καθηγήτρια Πληροφορικής της «Ελληνικής Παιδείας», Αγγελική Κριτσωτάκη.

Συγχαρητήρια στις μαθήτριές μας για την προσπάθεια, την επιμέλεια,
την υπομονή και επιμονή τους που τις οδήγησε σε αυτές τις διακρίσεις!!

Ευχόμαστε άριστη επιτυχία και στη συνέχεια!!

 


Έγραψαν για εμάς: