Άργησε, αλλά άξιζε…
Η εκδρομή, που περιμέναμε όλοι, μικροί και μεγάλοι τελικά πραγματοποιήθηκε!
Μοναδικός ο προορισμός μας: το Adventure Park (Μαλακάσα), με ενδιάμεσο σταθμό -προσκύνημα το μέρος που έζησε και αγίασε στο Μήλεσι Ωρωπού ο αγαπημένος όλων μας, άγιος Πορφύριος.

Στο λίγο χρόνο που είχαμε στη διάθεσή μας, αφού η δίψα για παιχνίδι ήταν, και δικαίως, μεγάλη, ανεβήκαμε στο κελάκι του, γονατίσαμε μπροστά στο κρεβατάκι του, αγιαστήκαμε από το καντηλάκι του και αφού γράψαμε τα ονόματα των αγαπημένων μας «προς μνημόνευση» στον μεγαλοπρεπή Ναό, αναχωρήσαμε για να ικανοποιήσουμε την επιθυμία μας, να ανεβούμε επιτέλους στα δέντρα…

Μετά τις απαραίτητες οδηγίες για την ασφάλεια όλων και αφού φορέσαμε τον απαραίτητο εξοπλισμό, σκορπιστήκαμε με την βοήθεια των ειδικών στο πανέμορφο δάσος, όπου μας περίμεναν οι πίστες για όλες τις ηλικίες και τις ικανότητες.

Η ειδοποίηση για την αναχώρηση μας από τους ανθρώπους του Adventure Park είναι αλήθεια πως μας κακοφάνηκε. Ο χρόνος παραμονής μας φάνηκε πολύ λίγος, αφού θα έπρεπε να γυρίσουμε εγκαίρως στο σχολείο μας. Οι εντυπώσεις όλων στην επιστροφή ήταν οι καλύτερες.

Οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο…