Τρίτη, 27 Ιουνίου. Τελευταία μέρα στο σχολείο…

Σε μια συγκινητική εκδήλωση, στο προαύλιο του σχολείου μας, έλαβε χώρα η απονομή των απολυτηρίων στους αποφοίτους μας.

Η σημαιοφόρος του σχολείου Μαρία Κουτσουράκη και οι Ιωάννης Μαντζούρης, Νεκτάριος Τομάζος, Μαρίνα Μαργέτη και Μαριφύλλη Καθάριου και η Καρολίνα Λως (σε ζωντανή σύνδεση από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής) απευθύνθηκαν στους παρευρισκόμενους ευχαριστώντας το σχολείο, τους εκπαιδευτικούς, τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριες για όσα τους πρόσφεραν κατά τη διάρκεια των μαθητικών της χρόνων. Θυμήθηκαν όμορφες στιγμές από τη σχολική καθημερινότητα και ευχήθηκαν να είναι παντοτινή η φιλία τους.

Για λογαριασμό των γονέων και κηδεμόνων των αποφοίτων, ευχήθηκαν και ευχαρίστησαν: ο κ. Γεώργιος Μαντζούρης, η κ. Μαριάνθη Μαθέ, ο κ. Παναγιώτης Κρυφός.

Εκ μέρους του Συλλόγου των Αποφοίτων της Ελληνικής Παιδείας (ΣΑΤΕΠ), καλωσόρισε τα νέα μέλη ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Παύλος Βακαλόπουλος, στρατιωτικός ιατρός.

Ο θεολόγος του σχολείου, π. Βάιος Βαϊόπουλος, ευχήθηκε εκ μέρους των καθηγητών/τριών.

Ο διευθυντής κ. Δημήτριος Ράπτης, ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία ευχαριστώντας γονείς και αποφοίτους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στα Εκπαιδευτήρια της Ελληνικής Παιδείας.

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου ευχήθηκαν στους αποφοίτους μέσα από ένα βιντεάκι με όμορφες στιγμές από το σχολείο.

Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν μέλη της χορωδίας και της ορχήστρας του σχολείου – απόφοιτοι πλέον – αποχαιρέτησαν τα σχολικά τους χρόνια και τα θρανία με ένα υπέροχο τραγούδι, σύνθεση της Μαρίνας Μαργέτη, η οποία για τα δυο-τρία τελευταία χρόνια ήταν η ψυχή της χορωδίας του σχολείου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις ευχές του Προέδρου και του Αντιπροέδρου των Εκπαιδευτηρίων μας, κ. Παναγή Κουτρίκη και π. Γενναδίου Κουτσόπουλου, αντίστοιχα.

Ο π. Γεννάδιος Κουτσόπουλος χάρισε, ως εφόδιο ζωής, μια Καινή Διαθήκη σε κάθε απόφοιτο, ενώ τα απολυτήρια επέδωσε ο κ. Πρόεδρος, ευχόμενος προσωπικά σε καθένα και καθεμία απόφοιτο.

Ευχόμαστε σε όλους και όλες καλή και ευλογημένη σταδιοδρομία!