Αποφοίτηση 2017!

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και ευγνωμοσύνης έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας η απονομή των απολυτηρίων για τους απόφοιτους του 2017.

Ο σημαιοφόρος του σχολείου Αλέξης Μικρός, ο πρόεδρος του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου Γιώργος Σωτηρίου, η Κων/να Κλεφτόγιαννη και ο Σπύρος Λυκούδης, εκ μέρους των μαθητών, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς το σχολείο, τους καθηγητές, καθώς και στο Διοικητικό Συμβούλιο. Επίσης όρισαν την 1η Ιουλίου του 2022 ως ημέρα επιστροφής στο σχολείο για μια συνάντηση αναμνήσεων!

Εκ μέρους των γονέων εγκάρδιες ευχές στους απόφοιτους απηύθυναν ο κ. Παύλος Βακαλόπουλος, η κ. Αικατερίνη Ρωξάνα-Ταλιαντζή και ο κ. Σταύρος Παπάδης.

Οι Χαράλαμπος Σουβατζόγλου, Φίλιππος Σουπίδης και Νίκος Καρελλάς ετοίμασαν όμορφο σύντομο βιντεάκι – παρουσίαση με εικόνες και στιγμές από τη χρονιά που πέρασε.

Ακολούθησαν ευχές από τον πρόεδρο του Συλλόγου των Αποφοίτων κ. Επαμεινώνδα Στυλόπουλο και από τον π. Απόστολο Σακελλαρίου – φυσικό, διευθυντή του Γυμνασίου Αμαρουσίου της Ελληνικής Παιδείας.

Τις ευχές του σχολείου για κάθε απόφοιτο ξεχωριστά μετέφερε  ο διευθυντής κ. Δημήτριος Ράπτης – φιλόλογος.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Παναγής Κουτρίκης απηύθυνε από την πλευρά της Διοίκησης ευχές και συμβουλές για τις σπουδές και την ακαδημαϊκή ζωή.

Ακολούθως αναγνώσθηκε από τη φιλόλογο κ. Φλώρα Τζανακάκη η Πράξη του Συλλόγου των καθηγητών για την απόλυση. Τα απολυτήρια επέδωσε ο πρόεδρος κ. Παναγής Κουτρίκης, ενώ, ως αναμνηστικό από το σχολείο, ο διευθυντής του Γυμνασίου π. Απόστολος Σακελλαρίου έδωσε στον καθένα από μια Καινή Διαθήκη.

Στη συνέχεια, στο προαύλιο έγινε η υποστολή της Σημαίας για το σχολικό έτος 2016-17.

Ακολούθησε δεξίωση με εκλεκτά εδέσματα, γλυκά και ποτά που είχαν ετοιμάσει με πολλή αγάπη οι γονείς των αποφοίτων στον όμορφα στολισμένο χώρο του υπόστεγου της εισόδου του σχολείου.  

Το Λύκειο Μελισσίων της Ελληνικής Παιδείας εύχεται ολόψυχα ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ σε όλους και όλες!!!