Την Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, το Λύκειο Μελισσίων είχε τη χαρά να γιορτάσει την Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στις υπέροχες εγκαταστάσεις των ΚΑΑΥ του Αγίου Ανδρέα, στη Νέα Μάκρη. Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να βιώσουν μια ξεχωριστή αθλητική εμπειρία σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον!
Η ημέρα ξεκίνησε με μια θερμή υποδοχή και σύντομη ξενάγηση στον χώρο, ενώ στη συνέχεια ο Αντισυνταγματάρχης κ. Αθ. Παπαδόπουλος απηύθυνε λόγο με πολύτιμες συμβουλές και ευχές.
Στη συνέχεια, οι μαθητές απόλαυσαν μια σειρά αθλητικών δραστηριοτήτων και παιχνιδιών, οι οποίες ενίσχυσαν τη σωματική τους ευεξία αλλά και τη συνεργασία μεταξύ τους. Από το παιχνίδι και τις ασκήσεις σε ομάδες μέχρι τον χαλαρό περίπατο στους όμορφους χώρους του θερέτρου, η μέρα κύλησε γεμάτη ενθουσιασμό και ζωντάνια.
Ήταν μια μοναδική ευκαιρία για τα παιδιά να αθληθούν ξέγνοιαστα, να γνωριστούν καλύτερα μέσα από το παιχνίδι, και να ενισχύσουν το αγωνιστικό και φίλαθλο πνεύμα τους.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη αθλητική συνάντηση!