Τρία γυμνασιακά χρόνια τελείωσαν!
Σας αποχαιρετούμε…

Δευτέρα 27 Μάϊου 2024

Άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της… Για εμάς ήταν η τελευταία των γυμνασιακών χρόνων.

Πόσες αναμνήσεις, πόσα βιώματα, χαρές, λύπες, αγωνίες, φιλίες, δράσεις, δημιουργίες, εμπειρίες, αναζητήσεις, προβληματισμοί… Πώς μπορείς να τα χωρέσεις όλα αυτά σε μια προβολή, πώς να τα εκφράσεις με λόγια, πώς να αποδώσεις όλα αυτά που νιώθεις;

Ωστόσο ξεχωρίσαμε κάποια που μας εκφράζουν όλους:

«Σήμερα θα έλεγε κανείς πως είναι μια από τις σημαντικότερες μέρες για εμάς, η μέρα της αποφοίτησης μας. Μια μέρα που μας κάνει να αναπολούμε αυτά τα τρία υπέροχα χρόνια που περάσαμε στο γυμνάσιο».

* * *

«Φεύγοντας από το Γυμνάσιο ελπίζω όλοι να θυμόμαστε για χρόνια μετά όσα ζήσαμε και αν ποτέ κάποιος μας ρωτήσει αν θα γυρνούσαμε τον χρόνο πίσω, να μπορούσαμε όλοι να απαντήσουμε με ένα ζεστό βλέμμα:

«Ναι… Και δεν θα άλλαζα τίποτα!!!».

 * * *

«Από αυτά τα τρία χρόνια του Γυμνασίου εκτός από γνώσεις πήρα και ανεκτίμητες αξίες. Ένιωσα πως η φιλία είναι πάνω από όλα και πως μετά από κάθε ήττα ή αποτυχία, πρέπει να γυρίζεις πίσω δυνατότερος με την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Να μην απογοητεύεσαι, αλλά να συνεχίζεις.  Ευχαριστώ όλους τους καθηγητές  μου, που μας στηρίζαν και δεν τα παράτησαν ποτέ, παρόλο που τους δυσκολέψαμε...».

 * * *

«Τα τρία αυτά χρόνια  στο Γυμνάσιο Αμαρουσίου, ομολογώ πως θα μου μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη. Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ τις γιορτές του σχολείου που φρόντιζαν πάντα να μας διδάξουν κάτι παραπάνω για την ιστορία και την πίστη μας. Επιπλέον, οι εκδρομές μας που πάντοτε συνδύαζαν την ξεκούραση και την χαρά με την καλλιέργεια της ψυχής μας».

Νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά μας στο Λύκειο, γεμίζοντάς μας με μεγάλες προσδοκίες.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Λυκειάρχη για τις ευχές και το εγκάρδιο καλωσόρισμά του!