ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

Μια ξεχωριστή Φιλανθρωπική, Αθλητική Εκδήλωση

ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΟ

Δώστε ΠΙΣΤΗ στον αγώνα των παιδιών για ζωή

«Στις 22 Οκτωβρίου 2022 συμμετείχα στον αγώνα δρόμου ενάντια στον παιδικό καρκίνο(2nd Health run). Ο αγώνας έγινε στο ΟΑΚΑ. Όταν έφτασα στο γήπεδο ήταν ήδη γεμάτο κόσμο. Άνθρωποι όλων των ηλικιών είχαν έρθει να τρέξουν γι’ αυτό. Υπήρχαν 2 διαδρομές των 3 και των 10 χιλιομέτρων. Εγώ συμμετείχα σε αυτή των 3 χλμ. Μου έκανε εντύπωση ο ενθουσιασμός όλων. Δεν είμασταν πολλοί από το Γυμνάσιο Αμαρουσίου που δώσαμε το παρόν στην πρόσκληση του γυμναστή μας, αλλά και πατέρα συμμαθητή μας που είχε την ιδέα αυτής της προσπάθειας, εκφράζαμε όμως όλους…. Πολύ χάρηκα που είδα και τον ίδιο εκεί. Είχα τόσο καιρό να τον δω….

Οι γονείς μας, συμπαραστάτες και οδηγοί μας,  χάρηκαν πολύ που συμμετείχαμε και ευχαρίστησαν για την ευκαιρία αυτή.» (Τ. Ζ. Α΄ Γυμνασίου Αμαρουσίου)

«Νιώσαμε ότι προσφέραμε έστω και λίγο στον γενναίο αγώνα που δίνουν τα παιδιά με σοβαρές ασθένειες. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Θα είμαστε πάντα κοντά τους». (Γ.Τζ. Α΄ Γυμνασίου Αμαρουσίου)

«Με την συμμετοχή μου στην δράση αυτή ένιωσα πως βοήθησα έστω με τα 3 χιλιόμετρα που έτρεξα στον αγώνα των παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες. Μακάρι να γίνονται συχνά τέτοιες δράσεις και σίγουρα θα συμμετέχω ενεργά». (Αρ. Τσ. Α΄ Γυμνασίου Αμαρουσίου)