Με μεγάλη συμμετοχή και σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο Αμαρουσίου των Εκπαιδευτηρίων «Η Ελληνική Παιδεία» το 9ο Πρωτάθλημα Μπάσκετ 3on3, φέρνοντας κοντά αποφοίτους, γονείς και εκπαιδευτικούς σε μια ακόμη γιορτή αθλητισμού, συνεργασίας και επανασύνδεσης.
Τη διοργάνωση ανέλαβε ο Σύλλογος Αποφοίτων της Ελληνικής Παιδείας (ΣΑΤΕΠ), με συντονιστή τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής των Εκπαιδευτηρίων μας, Σταύρο Γουναρίδη.
Το πρωτάθλημα, που έχει καθιερωθεί ως θεσμός, προσέφερε σε όλους τους συμμετέχοντες την ευκαιρία να συναντηθούν ξανά, να αγωνιστούν, να μοιραστούν όμορφες στιγμές και να ενισχύσουν τους δεσμούς που τους συνδέουν με το σχολείο.
Συγχαρητήρια στον ΣΑΤΕΠ, στους διοργανωτές και σε όλους όσοι συμμετείχαν και συνέβαλαν στην επιτυχία της φετινής διοργάνωσης.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο Πρωτάθλημα!