Με χαρά και ενθουσιασμό το Γυμνάσιο Ηρακλείου υποδέχθηκε τη νέα χρονιά, τηρώντας το έθιμο της κοπής της βασιλόπιτας. Τα μέλη του 15μελους Συμβουλίου, έκοψαν και μοίρασαν τα κομμάτια στα τμήματα, με όλους να περιμένουν με αγωνία τον τυχερό του φλουριού! Νικητής της χρονιάς αναδείχθηκε το τμήμα Γ2, το οποίο πανηγύρισε τη νίκη του!
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την απονομή των «Εναλλακτικών Βραβείων» από τον Σύλλογο Καθηγητών, επιβραβεύοντας μαθητές για ιδιαίτερες ικανότητες, δεξιότητες και θετικές συμπεριφορές αναγνωρίζοντας την προσπάθεια, ενισχύοντας την προθυμία, την υπευθυνότητα και τη συνέπεια και προβάλλοντας θετικά παραδείγματα από τη μαθητική κοινότητα.
Στο πλαίσιο αυτό επιβραβεύτηκαν:
- 21 μαθητές, για μηδενικές απουσίες από την αρχή της χρονιάς.
- 6 μαθητές για σημαντική βελτίωση στις επιδόσεις τους.
- 4 μαθητές για την πρόοδο στη διαχείριση των συναισθημάτων τους.
- 20 νέοι μαθητές για τη δεξιότητα προσαρμοστικότητας στο νέο περιβάλλον του σχολείου μας!
- 10 μαθητές της Α΄ Γυμνασίου για τις καλύτερες σχεδίες του Οδυσσέα (στο πλαίσιο του μαθήματος της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας).
- 6 μαθητές της Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου για τη διάκρισή τους στον Μαθηματικό Διαγωνισμό «Θαλής».
- 13 μαθητές της Β΄ Γυμνασίου για τη συμμετοχή τους στην τελική φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ηackathon/Selma 2024.
- 8 μαθητές για τη συνέπεια και υπευθυνότητά τους σε αρμοδιότητες που τους ανατέθηκαν ή που προθυμοποιήθηκαν να αναλάβουν.
- 3 μαθητές για τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες.
- 8 μαθητές για την ισχυρή προσωπικότητα και σιωπηλή δύναμη τους.
- 1 μαθητής της Γ΄ Γυμνασίου που κατέκτησε την Πρώτη Θέση και το Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία Μάχη Παίδων -55, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τae Kwon-Do.
- 1 μαθητής της Γ΄ Γυμνασίου για το Δημοκρατικό του Ήθος.
Βραβεύτηκαν επίσης:
- Τα τμήματα Γ1 και Γ2 για τον καλύτερο χριστουγεννιάτικο στολισμό.
- Το τμήμα Γ2 για τις επιδόσεις του στο Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι του 15μελούς Συμβουλίου.
- Το τμήμα Β2 για τη συγκέντρωση σημαντικού ποσού για την Πράξη Αγάπης των Χριστουγέννων.
- Το τμήμα Α1 για τη συνέπειά του στην επιστροφή της αίθουσας στον καθημερινό της στολισμό, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων!
Το Γυμνάσιο Ηρακλείου συγχαίρει όλους τους μαθητές για την προσπάθειά και το ομαδικό πνεύμα και εύχεται σε όλους, Καλή και Ευλογημένη Χρονιά!