Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Γυμνάσιό μας και την φετινή χρονιά, η διοργάνωση των ενδοσχολικών πρωταθλημάτων σε ομαδικά και ατομικά αθλήματα. Μια διοργάνωση που την περίμεναν όλοι οι μαθητές με αγωνία, από την αρχή του σχολικού έτους..!!!

Με στόχο την καλλιέργεια του πνεύματος της ευγενούς άμιλλας, της ομαδικότητας, του σεβασμού προς όλους και όλων των αξιών τις οποίες πρεσβεύει ο υγιής αθλητισμός, όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου μας, δημιούργησαν τις δικές τους ομάδες και συναγωνίστηκαν σε ποδόσφαιρο αγοριών, βόλλεϋ κοριτσιών, καθώς και στο μεικτό ατομικό ping-pong.

Από τον Οκτώβριο του 2022, οπότε και έγιναν οι πρώτοι αγώνες των πρωταθλημάτων μας, φάνηκε η προσπάθεια για τη νίκη και η διάθεση όλων να κατακτήσουν τις πρώτες θέσεις των βάθρων… Στις επόμενες αναμετρήσεις από τον Νοέμβριο έως και τον Απρίλιο του 2023, το ”τοπίο” στις βαθμολογίες δεν άφηνε περιθώριο να βγουν από νωρίς οι πρωταθλητές… και όλοι παρακολουθούσαν με αγωνία τις αναρτήσεις στους πίνακες ανακοινώσεων…!

Έτσι, στο final four του Μαίου 2023, προκρίθηκαν τα τμήματα Α2, Γ, Β1, Β2 Γυμνασίου (Ποδόσφαιρο αγοριών) και Γ,Β1,Β2, Α2 Γυμνασίου (Βόλλεϋ κοριτσιών)…, όπου μετά από συγκλονιστικούς μικρούς και μεγάλους τελικούς είχαμε την εξής τελική κατάταξη:

Ποδόσφαιρο αγοριών

Πρώτη θέση : Β2

Δεύτερη Θέση : Γ τάξη

Τρίτη Θέση : Β1

Τέταρτη Θέση : A2

Βόλλεϋ κοριτσιών

Πρώτη θέση : Γ τάξη

Δεύτερη Θέση : Β2

Τρίτη Θέση : Α2

Τέταρτη Θέση : Β1

Στο ατομικό μεικτό πρωτάθλημα ping-pong, η διοργάνωση διεξήχθη με το σύστημα αγώνων νοκ-αουτ, όπου την πρώτη και δέυτερη θέση κατέκτησαν αντίστοιχα οι Μπερβανάκης Γ. και Κολλίντζα Μ.

Συγχαίρουμε θερμά όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στα ενδοσχολικά πρωταθλήματα του σχολείου μας, μιας και η συμμετοχή στον αθλητισμό αποτελεί μια μεγάλη νίκη, στην οποία υπάρχουν καλές ή κακές ημέρες, που θα οδηγήσουν στο νικηφόρο ή μη… αποτέλεσμα!!!

Υπομονή για το επόμενο αθλητικό ραντεβού… του χρόνου!!!