Ολοκληρώθηκαν με 100% επιτυχία και πολύ καλές επιδόσεις οι εξετάσεις πιστοποίησης Microsoft Office Specialist (Microsoft 365 και Office 2019) στα Γυμνάσια Αμαρουσίου και Ηρακλείου!

Ειδικότερα:

– στην εφαρμογή Word για τους μαθητές της Α’ Τάξης,
– στην εφαρμογή Excel για τους μαθητές της Β’ Τάξης και
– στην εφαρμογή PowerPoint για τους μαθητές της Γ’ Τάξης των Γυμνασίων μας στο Μαρούσι και το Ηράκλειο.

Αποκτώντας τη διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση Microsoft Office Specialist οι μαθητές:

  • Αποδεικνύουν τις γνώσεις και ικανότητές τους στις εφαρμογές Microsoft® Office με ένα πιστοποιητικό παγκόσμιας αναγνώρισης που δεν απαιτεί ανανέωση
  • Αποκτούν ακριβή αντίληψη του επιπέδου των γνώσεών τους και αναγνωρίζονται από τους καθηγητές τους και τη μαθητική κοινότητα
  • Προετοιμάζονται για το πανεπιστήμιο και τη μελλοντική τους επαγγελματική πορεία.

Οι πιστοποιήσεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο διδασκαλίας της Πληροφορικής και των Νέων Τεχνολογιών, γενικότερα, στα εκπαιδευτήρια της «Ελληνικής Παιδείας».

Συγχαίρουμε τους μαθητές μας για τη επιτυχία τους καθώς και τις καθηγήτριες Πληροφορικής των εκπαιδευτηρίων μας, κυρίες Αγγελική Κριτσωτάκη, Μαρίνα Πετροπούλου και Ματίνα Σίσκου που είχαν την ευθύνη προετοιμασίας των μαθητών όλη τη χρονιά.

Όμως, το υπέροχο ταξίδι δεν σταματά εδώ…
Ήρθε η ώρα να σφραγίσουμε το διαβατήριό μας!

Η «Ελληνική Παιδεία» με χαρά ανακοινώνει τη διάκριση 8 μαθητών/τριών μας για να συμμετάσχουν στον Πανελλήνιο Τελικό Microsoft Office Specialist (από 12 έως 22 ετών) που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 στην αίθουσα Πύργος Βιβλίων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

 

Γυμνάσιο Αμαρουσίου Γυμνάσιο Ηρακλείου
Συμμετοχές 108 114
Βαθμολογία 1000/1000 5 3
Βαθμολογία 900-1000 65 64
Συμμετοχές στον τελικό 2 6