Με «έγνοια για τη γλώσσα» μας, την όμορφη, ιστορική Ελληνική μας Γλώσσα, το Σχολείο μας διοργανώνει διάφορες ευκαιρίες, προκειμένου να βαθύνει η σχέση και η γνώση των μαθητών μας γι’ αυτή, να κατανοηθεί η σημασία της για την πνευματική μας ανάπτυξη, να αξιοποιηθεί ο πλούτος της…

Καθώς ετοιμαζόμαστε για τον 3ο Διασχολικό Διαγωνισμό «Ελληνική Γλώσσα και Πολιτισμός» και περιμένουμε με χαρά τις 4μελείς ομάδων των Γυμνασίων της Περιφέρειας Αττικής, την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου, στο Σχολείο μας, οργανώσαμε και ενδοσχολικό… «πρωτάθλημα».

Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας ενδοσχολική προκριματική φάση για την επιλογή της καλύτερης ομάδας. Σε αυτόν τον προκριματικό έλαβαν μέρος 24 … 6μελείς ομάδες, που απαρτίζονταν από μαθητές και των τριών τάξεων του Γυμνασίου. Προκρίθηκαν 5 ομάδες που διαγωνίσθηκαν μεταξύ τους στον τελικό της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου. Έτσι, η ομάδα που θα εκπροσωπήσει το Γυμνάσιό μας στον Διασχολικό Διαγωνισμό είναι έτοιμη!

Ευχόμαστε όλοι όσοι θα συμμετάσχουν στον Διασχολικό Διαγωνισμό να απολαύσουν την επικοινωνία, τη συνεργασία, την ευκαρία, τη γλώσσα και τον πολιτισμό μας!

 
Failed to get data. Error:
Invalid share token.