6, 7 και 8 Δεκεμβρίου…

Τρεις μέρες γεμάτες αθλητισμό….

Τρεις μέρες γεμάτες ευγενή άμιλλα

Τρεις μέρες γεμάτες παιχνίδι

Τρεις μέρες νίκητρια :  Η συμμετοχή σε αθλητικούς αγώνες…

Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, η ομάδα basket αγοριών του σχολείου μας, αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα την αντίστοιχη ομάδα του γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων «Μάνεση», στο κλειστό γυμναστήριο του δήμου Ηρακλείου. Και οι δύο ομάδες ήταν ισάξιες αγωνιστικά, πειθαρχημένες, με σεβασμό στον συμπαίκτη και στον αντίπαλο και γι΄αυτό δέχτηκαν συγχαρητήρια από όλους τους παρευρισκόμενους. Νικήτρια ομάδα με σκορ 58 – 55, η δική μας!

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου η ποδοσφαιρική ομάδα αγοριών, πραγματοποίησε φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη των Εκπαιδευτηρίων «Μάνεση» στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Ηρακλείου. Ο καιρός ιδανικός για παιχνίδι και χαρά. Οι πολυπληθείς συνθέσεις των δύο σχολείων σε έναν αγώνα με χαρακτηριστικό τις πολλές αλλαγές, για να δοθεί ευκαιρία στη συμμετοχή όλων, συνεργάστηκαν, αγωνίστηκαν δυνατά και αξιοποιώντας όλες τις ευκαιρίες για σουτ που τους δόθηκαν, χάρισαν στους παρευρισκόμενους ένα μάτς με 11 γκολ… Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα μας με σκορ 10-1!

Την τελευταία ημέρα του αθλητικού αυτού τριημέρου, την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, οι δύο συναντήσεις του γυμνασίου μας, με το αντίστοιχο των Εκπαιδευτηρίων «Μάνεση», στο κλειστό γυμναστήριο του δήμου Ηρακλείου, περιελάμβαναν volley! Η ομάδα των κοριτσιών μας, έπαιξε πολύ ομαδικά και στα 3 σετ του αγώνα, αγωνίστηκε με πάθος και χαρά και κατόρθωσε να πάρει τη νίκη με 3-0 σετ!

Στον αγώνα volley αγοριών που ακολούθησε αμέσως μετά, η νεοσύστατη ομάδα των αγοριών του γυμνασίου μας, αγωνίστηκε με δύναμη, συνεργασία και πάθος! Η χαρά από τη συμμετοχή όλων των παικτών ήταν εμφανής, παρά την ήττα με 2-0 σετ από την αντίπαλη ομάδα.

Ευχαριστούμε θερμά τα Εκπαιδευτήρια «Μάνεση» για την πρόσκληση και εύχομαστε να ξανασυναντηθούμε «αθλητικά» σύντομα!!!