Έφτασε η μεγάλη στιγμή…η στιγμή που περιμέναμε μια ολόκληρη χρονιά! Φτάσαμε στον τελικό μας προορισμό, ανεβήκαμε στην κορυφή του βουνού και τώρα είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε τις διακοπές μας. Το ταξίδι της Πρώτης Δημοτικού ήταν το μεγαλύτερο που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Ένα ταξίδι γεμάτο γνώσεις, περιπέτειες, εκπλήξεις, χαρές, εμπόδια, ένα ταξίδι ανάβασης που όμως μας οδήγησε στην κορυφή, γιατί προσπαθήσαμε, αγωνιστήκαμε, συνεργαστήκαμε και καταφέραμε να επιτύχουμε όλους μας τους στόχους.

Στο τελείωμα αυτού του ταξιδιού, στήσαμε ένα μοναδικό καλοκαιρινό καλλιτεχνικό εργαστήριο, στο οποίο δημιουργήσαμε κατασκευές που κρύβουν μέσα τους όλες τις αναμνήσεις της Α’ τάξης και θα της έχουμε πάντα στολισμένες για να μας θυμίζουν όσα ζήσαμε.

Η πρώτη μας κατασκευή είναι μια γυάλα, γεμάτη με ψάρια και κάπου εκεί έχουμε χωρέσει όλες μας τις όμορφες στιγμές. Η δεύτερη κατασκευή είναι το καράβι μας, με το οποίο θα συνεχίσουμε να ταξιδεύουμε, να αναζητούμε νέους κόσμους και να σαλπάρουμε για νέα λιμάνια. Μπορείτε να απολαύσετε τις δημιουργίες μας!

Αντίο Α’ τάξη!!!! Θα μου μείνεις ΑΞΕΧΑΣΤΗ! Καλό Καλοκαίρι!!!