Ποιος σας είπε, ότι το μάθημα των Ελληνικών περιλαμβάνει μόνο Γραμματική και Ορθογραφία; Οι μαθητές της δευτέρας τάξης θα σας αποδείξουμε το αντίθετο…

Στο πλαίσιο του μαθήματος των Ελληνικών αυτή την εβδομάδα ασχοληθήκαμε με τα προϊόντα και τη διαφήμιση αυτών. Αρχικά, εκπαιδευτήκαμε στο να διαβάζουμε τις ετικέτες των προϊόντων αλλά και όλες εκείνες τις πληροφορίες, που αναγράφονται σε κάθε συσκευασία. Μάθαμε να τις ερμηνεύουμε κι έτσι, είμαστε πια ικανοί να επιλέγουμε τα κατάλληλα για την υγεία μας προϊόντα αλλά και να γνωρίζουμε ποια η ημερομηνία λήξης τους.

Ύστερα, γίναμε μικροί διαφημιστές! Αφού ενημερωθήκαμε για τους σκοπούς της διαφήμισης, για το ποιες πληροφορίες μάς προβάλλουν αλλά και αν είναι πάντα αληθινές, αποφασίσαμε να διαφημίσουμε τα δικά μας προϊόντα!

Μια ζωγραφιά με ζωηρά χρώματα, ένα όνομα με έντονα γράμματα και ένα έξυπνο κείμενο συνόδευσαν το διαφημιζόμενο προϊόν. Γευστικά παγωτά με και χωρίς λακτόζη, έξυπνα μολύβια που υπόσχονται καλοσχηματισμένα γράμματα, σχολικά που σε οδηγούν γρήγορα στο σχολείο, πολύχρωμα φορέματα, δυναμωτικά παιδικά γάλατα, μοναδικοί καταψύκτες είναι μόλις μερικά από τα προϊόντα που εμπνευστήκαμε και διαφημίσαμε!

Πάρτε μια γεύση από τις εργασίες μας…