Οι πρώτες μέρες του νέου χρόνου βρήκαν τα πρωτάκια χαρούμενα και πολύ δημιουργικά! Σαν μια όμορφη παρεούλα κάτσαμε όλοι μαζί στην αγαπημένη μας γωνιά που δεν είναι άλλη από το χαλί!

Στην αρχή παίξαμε ένα παιχνίδι σχετικό με τις γιορτές που πέρασαν. Υπήρχαν  ανακατεμένες συλλαβές λέξεων που αφορούσαν διάφορα έθιμα των γιορτών, αντίστοιχες εικόνες και τα παιδιά έπρεπε να βάλουν σε σειρά τις διάφορες συλλαβές για να ανακαλύψουν τις κρυμμένες λέξεις.

Μόλις τελειώσαμε το παιχνίδι, κάτσαμε κάποια λεπτά ακόμη για να πούμε τα νέα μας.  Τα μικρά μας παιδιά ήταν ενθουσιασμένα με τις διακοπές τους κι ανυπομονούσαν να μοιραστούν τα νέα τους!!!

Την επόμενη μέρα, δεν μπορούσαμε να μη φτιάξουμε μια χειροτεχνία για να υποδεχτούμε το νέο έτος!  Το 2019 κρεμόταν από ένα συννεφάκι  που θα μπορέσει να διακοσμήσει τα δωμάτια των μικρών μας μαθητών.

Τέλος, κόψαμε και την καθιερωμένη μας στολισμένη Βασιλόπιτα. Τα παιδιά με ενθουσιασμό περίμεναν να δουν σε ποιον θα πέσει το φλουρί.  Μόλις ακούστηκε η φωνή «Σε εμένα έπεσε!», χειροκροτήσαμε και δώσαμε ευχές στο παιδάκι που το έτυχε!

Να έχουμε μια ευλογημένη χρονιά!