Ο μαθητές της Γ΄ τάξης την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου είχαμε μια χαρούμενη έκπληξη! Αντί να πάρουμε τις συνηθισμένες εργασίες από τους δασκάλους μας για το σπίτι, πήραμε μια αλλιώτικη εργασία στην οποία κληθήκαμε να φτιάξουμε και να φωτογραφίσουμε έναν ξεχωριστό χιονάνθρωπο!

Βάλαμε όλη μας τη δημιουργικότητα και την τέχνη! Άλλος έφτιαξε έναν χιονάνθρωπο μαθητή της Ελληνικής Παιδείας με τη στολή του σχολείου. Άλλος έφτιαξε έναν χιονάνθρωπο σεφ. Άλλοι έφτιαξαν μικρούς και χαριτωμένους χιονάνθρωπους, άλλοι μεγαλόσωμους και ψηλούς! Άλλοι έφτιαξαν τον χιονάνθρωπο στην αυλή τους, άλλοι στο πεζοδρόμιο, άλλοι σε πάρκο, άλλοι σε ταράτσα και άλλοι πάνω σε αυτοκίνητο! Κάποιοι χιονάνθρωποι ήταν τυπικοί στα μέτρα προστασίας για τον Covid-19 και φόρεσαν τη μάσκα τους, άλλοι χαλάρωσαν λόγω του χιονιού και την άφησαν στην άκρη εκείνη την ημέρα! Πάντως όλοι φτιάχτηκαν με πολλή χαρά και αγάπη!

Εκείνη την κατάλευκη μέρα θα τη θυμόμαστε όχι μόνο για τον χιονάνθρωπό μας, αλλά και για το γεγονός ότι όλοι ξεχυθήκαμε στους δρόμους, χαρήκαμε το χιόνι και παίξαμε χιονοπόλεμο με την οικογένειά μας! Αχ, μακάρι να μπορούσαμε να ανταμώσουμε με τους συμμαθητές μας στο χιονισμένο μας σχολείο για να παίξουμε όλοι μαζί χιονοπόλεμο…