Η συμμετοχή του μουσικού συνόλου Γυμνασίου – Λυκείου Ηρακλείου Αττικής των Εκπαιδευτηρίων μας, στη 15η  Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών του Φεστιβαλ, που έλαβε χώρα στην Καρδίτσα από 23 Νοεμβρίου έως 30 Δεκεμβρίου 2023, εστέφθη με Διάκριση Πανελλήνια!

Πιο συγκεκριμένα, η σκληρή δουλειά, η θυσία, η αυταπάρνηση και η επιμελημένη προσπάθεια όλων των παιδιών της χορωδίας και της ορχήστρας μας, οδήγησαν σε ένα εξαίρετο οπτικοακουστικό αποτέλεσμα. Το Μουσικό μας Σύνολο άφησε θετικές εντυπώσεις στην Επιτροπή, η οποία το αξιολόγησε για την απόδοση του προγράμματός του. Η Χορωδία ερμήνευσε πειθαρχημένα, με καλή άρθρωση, ομοιογένεια φωνών και άριστη σκηνική παρουσία, με τη σημαντική και καταλυτική υποστήριξη, καθοδήγηση και διεύθυνση του δασκάλου τους κ. Κωνσταντίνου Γκίκα, μουσικού των σχολείων μας.

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε, όχι μόνο στους άξιους Συγχαρητηρίων μαθητές μας για αυτή τους την διάκριση, αλλά και στους «αφανείς» ήρωες οι οποίοι συνέβαλαν με τη στήριξή τους σε αυτή την προσπάθεια, Διευθυντές, καθηγητές, υπαλλήλους του Σχολείου, στους γονείς των παιδιών, αλλά και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Σχολείων μας που επέτρεψε και βοήθησε στο να επιτευχθεί αυτό το εγχείρημα.

Ευχόμαστε στα παιδιά να έχουν την απόλαυση και ανωτέρων διακρίσεων στο μέλλον!!!

Περισσότερες λεπτομέρειες για το… μουσικό μας ταξίδι: https://elp.gr/kallitechnika-dromena/2023/12/i-chorodia-tou-gymnasiou-lykeiou-irakleiou-stin-15i-diethni-synantisi-scholikon-chorodion/