Μετά τη μεγάλη επιτυχία της μαθήτριάς μας της Α’ Γυμνασίου, Σοφίας – Χαραλαμπίας Γαλανοπούλου, υποδεχθήκαμε στο σχολείο μας τον κ. Άγι Βεντούρη, από την ACTA S.A. και την κ. Μιχαηλίτσα Παπασωτηρίου, από την TECHNOkids, για τη βράβευση και την απονομή του μεταλλίου της Πανελλήνιας Πρωταθλήτριας MOS 2023 στο Microsoft Word!

Οι διοργανωτές συνεχάρηκαν όλους τους μαθητές μας για την προσπάθειά τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς, τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις πιστοποίησης Microsoft Office Specialist 2023 και τις ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις που πέτυχαν. Αυτή η χρονιά χαρακτηρίστηκε από αυξημένες συμμετοχές πανελλαδικά στο πρωτάθλημα και πολύ υψηλό επίπεδο στον Πανελλήνιο Τελικό, κάνοντας ακόμα μεγαλύτερη την επιτυχία της Σοφίας – Χαραλαμπίας Γαλανοπούλου, για τη διάκρισή της, με πολύ υψηλή επίδοση και σε τόσο νεαρή ηλικία, στον Πανελλήνιο Τελικό του Microsoft Word (έκδοση 2019)!!

Η καθηγήτριά της, Αγγελική Κριτσωτάκη, παρέλαβε την τιμητική πλακέτα εκ μέρους του εξεταστικού κέντρου με τον σπουδαστή που απέσπασε την πρώτη θέση στο Microsoft Word.

Στη συνέχεια, η Σοφία – Χαραλαμπία δέχθηκε τα συγχαρητήρια και από τη διευθύντρια, τους δασκάλους και τους νεότερους συμμαθητές της στο Δημοτικό Ηρακλείου, στο οποίο φοιτούσε μέχρι πριν από λίγους μήνες και με τη σειρά της ευχαρίστησε τους δασκάλους, τους καθηγητές και τους γονείς της. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά των εκπαιδευτικών όταν οι μαθητές τους προοδεύουν, ανακαλύπτουν και καλλιεργούν τα ταλέντα τους και η οικογένεια της «Ελληνικής Παιδείας» χαίρεται πολλαπλά με τη χαρά των παιδιών της!

Τέλος, ακολούθησε η βράβευση και των 3 νικητών του Πανελλήνιου Τελικού (στο Microsoft Word, το Microsoft Excel και το Microsoft PowerPoint) στα γραφεία της TÜV AUSTRIA Hellas!

Ευχόμαστε από καρδιάς στη Σοφία – Χαραλαμπία να έχει καλή επιτυχία στην εκπροσώπηση της Ελλάδας μας στον Παγκόσμιο Τελικό στο Ορλάντο της Φλόριντα των Η.Π.Α.!!