Την Τρίτη 9 Μαΐου το σχολείο μας συμμετείχε στο 1ο Πιλοτικό Πρωτάθλημα Bowling Γυμνασίων Αττικής, σχολικού έτους 2022-2023, στο Cosmos Bowling, στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Το σχολείο μας εκπροσωπήθηκε απο 12 μαθητές και 3 μαθήτριες της Α’, Β΄ και Γ΄τάξης, οι οποίοι χωρίστηκαν σε 3 πεντάδες για να συμμετάσχουν στην προκριματική φάση του πρωταθλήματος Bowling. Ανάλογα με το σκορ που πέτυχαν οι ομάδες μας, αναμένουμε τη συμμετοχή μας στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 15 Μαΐου, στο ίδιο πάλι κέντρο.

Τόσο πριν, όσο και καθ’όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με διακεκριμένους αθλητές και προπονητές bowling, οι οποίοι τους έδιναν χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για το άθλημα και την τεχνική που πρέπει να ακολουθούν οι αθλητές, τους εξηγούσαν αναλυτικά για τον εξοπλισμό και τους κανονισμούς των διαφόρων διοργανώσεων bowling, ενώ απαντούσαν και σε οποιαδήποτε απορία τους δημιουργήθηκε.

Η γνωριμία με το άθλημα του bowling, η συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας, η καλλιέργεια της ομαδικότητας, η χαρά της συμμετοχής, το παιχνίδι στα πλαίσια του ευγενούς ανταγωνισμού και η προσπάθεια για τη νίκη, ήταν οι στόχοι που θέσαμε, στο πιλοτικό αυτό πρωτάθλημα μεταξύ των Γυμνασίων της Αττικής.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια και εις ανώτερα!