(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.data-privacy-src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NGZVFQS');

Οδηγός Σταδιοδρομίας: ένα εργαλείο για τους μαθητές των Λυκείων μας

Οδηγός Σταδιοδρομίας: ένα εργαλείο για τους μαθητές των Λυκείων μας

Τα εκπαιδευτήρια «Η Ελληνική Παιδεία», επιθυμώντας να βρίσκονται συνεχώς δίπλα στους γονείς και τους μαθητές, προσφέρουν δωρεάν πρόσβαση σε έναν από τους πιο ενημερωμένους οδηγούς σταδιοδρομίας.

Σε συνεργασία με τον κ. Στράτο Στρατηγάκη, Μαθηματικό–Σύμβουλο Σταδιοδρομίας, μαθητές και γονείς των Εκπαιδευτηρίων μας έχουν πρόσβαση σε ένα σύνολο πληροφοριών και εργαλείων αναζήτησης για τις σπουδές και τον επαγγελματικό προσανατολισμό.

Ενδεικτικά, μαθητές και γονείς μπορούν να αναζητούν:

  • Για τις Σχολές: πληροφορίες για τα προγράμματα σπουδών, τα μαθήματα, τις κατευθύνσεις, τα επαγγελματικά δικαιώματα, τις μετεγγραφές και τα μεταπτυχιακά προγράμματα.
  • Για το Λύκειο: πληροφορίες για το σύστημα εισαγωγής, τον τρόπο αξιολόγησης, τα θέματα των εξετάσεων, τη νομοθεσία για διάφορα ζητήματα εκπαίδευσης (απουσίες, κλπ.).

Το υλικό ανανεώνεται και επικαιροποιείται συνεχώς, ώστε να παρέχεται έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση για ό,τι αφορά τις σπουδές στο Λύκειο ή την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η σύνδεση με τη διαδικτυακή πύλη πραγματοποιείται από αυτό το σύνδεσμο, ο οποίος και εμφανίζεται πάνω δεξιά στη σελίδα elp.gr. Για τους κωδικούς πρόσβασης θα ενημερωθείτε από τις διευθύνσεις των σχολείων μας.

Κοινοποιήστε το άρθρο!

Go to Top