Η ρητορική τέχνη κρατά σταθερό το ενδιαφέρον των μαθητών και παρά τις δυσκολίες στις εξ αποστάσεως συναντήσεις του ομίλου μας, δεν σταματά να ανθίζει!

– Μεγάλη επιτυχία της μαθήτριας της Α΄ Γυμνασίου Αναστασίας Σαλονικίδου, η οποία κέρδισε την 3η θέση ανάμεσα σε 30 συμμετέχοντες στον Διαμαθητικο Διαγωνισμό Εκφραστικής Ανάγνωσης που διοργάνωσαν στις 17 Απριλίου τα Εκπαιδευτήρια “Ευρωπαϊκό Πρότυπο” σε συνεργασία με τον Ρητορικό Όμιλο Φιλοσοφικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α.

– Συγχαρητήρια αξίζουν και στην ομάδα διττών λόγων του Γυμνασίου μας, που κατέλαβε την 4η θέση στους Διαδικτυακούς Αγώνες Ρητορικής Τέχνης του Αμερικανικού Κολλεγίου Pierce (2-4 Απριλίου 2021). Η ομάδα απαρτίστηκε από τους: Δέσποινα – Θεοδώρα Γιαννακάκη (Γ’ Γυμνασίου), Ανδρεαδάκη Σταμάτιο (Γ’ Γυμνασίου), Παχή Ιωάννη (Γ’ Γυμνασίου), Βλάχου Μαριάννα (Γ’ Γυμνασίου) και Σαλονικίδου Αναστασία (Α’ Γυμνασίου).

– Συγχαίρουμε, ακόμη, και τους μαθητές Νεκτάριο Κυριακόπουλο και Σοφία Γεωργακίδη για την αξιόλογη συμμετοχή τους στους Αγώνες Προτρεπτικού Λόγου του ίδιου διοργανωτή.

Μακάρι τα παιδιά μας να συνεχίζουν να μας κάνουν περήφανους!!!