Για 10η συνεχή χρονιά τα εκπαιδευτήρια “Η Ελληνική Παιδεία” συμμετείχαν στο διεθνή μαθηματικό διαγωνισμό Καγκουρό φιλοξενώντας στις εγκαταστάσεις 250 μαθητές με τις οικογένειές τους από 70 διαφορετικά σχολεία της Αττικής.

Ο ενθουσιασμός και η χαρά φάνηκε έκδηλη στα πρόσωπα των μικρών μαθηματικών όταν ανακοινώθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου η έναρξη του διαγωνισμού Καγκουρό 2018.

Οι εκπαιδευτικοί συνόδευσαν τους μαθητές στις αίθουσες εξέτασης και στη συνέχεια οι γονείς είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις σχολικές εγκαταστάσεις από τη διευθύντρια του δημοτικού σχολείου του συγκροτήματος Αμαρουσίου.

Συγχαίρουμε τους μαθητές και τους γονείς για τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό και τους ευχαριστούμε που για μία ακόμη φορά μας εμπιστεύθηκαν!

Ευχαριστούμε επίσης τους εκπαιδευτικούς των εκπαιδευτηρίων “Η Ελληνική Παιδεία” που με ιδιαίτερο μεράκι και αγάπη συνετέλεσαν στην επιτυχή διεξαγωγή του διαγωνισμού.

Οι βαθμοί αναμένεται να ανακοινωθούν σε περίπου ένα μήνα. Αμέσως μόλις τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα, θα σταλεί ηλεκτρονική ειδοποίηση από τα εκπαιδευτήρια σε όσους σήμερα εξετάστηκαν στις σχολικές τους μονάδες.

 

Επισημαίνεται πως τα εκπαιδευτήρια χορηγούν ειδικές υποτροφίες για μαθητές που θα διακριθούν στο διαγωνισμό Καγκουρό σε οποιοδήποτε εξεταστικό κέντρο και αν έχουν εξεταστεί. 

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: elp.gr/kangaroo-ypotrofies