Η εξαιρετική επίδοση της αριστούχου αποφοίτου της «Ελληνικής Παιδείας» Ευγενίας Χρυσικοπούλου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτέλεσε αφορμή για τη φιλοξενία της τόσο στη ραδιοφωνική εκπομπή «Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ 100,3, με τους δημοσιογράφους Γιάννη Πιτταρά και Γιώργο Γρηγοριάδη, όσο και στην ενημερωτική εκπομπή «Live You» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, με τους δημοσιογράφους Άρη Πορτοσάλτε και Μαρία Αναστασοπούλου.

Η Ευγενία συγκέντρωσε 19.025 μόρια, σημειώνοντας 20 στη Φυσική, 19,4 στα Μαθηματικά, 19,2 στη Χημεία και 17,5 στην Έκθεση, ενώ μίλησε για την εμπειρία των εξετάσεων, την προσπάθεια που προηγήθηκε και τον στόχο της να ακολουθήσει σπουδές στην Αρχιτεκτονική.

Απαντώντας σε ερώτηση των δημοσιογράφων προς τους υποψηφίους που δεν πέτυχαν τον στόχο τους, έστειλε ένα ιδιαίτερα αισιόδοξο μήνυμα, τονίζοντας πως κάθε άνθρωπος ακολουθεί τη δική του πορεία. Όπως ανέφερε, χρειάζεται εμπιστοσύνη στον δρόμο που ανοίγεται μπροστά μας, επισημαίνοντας ότι «ο Θεός θα καθορίσει το πού θα βρεθεί ο καθένας», ενώ υπογράμμισε πως υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί δρόμοι μέσα από τους οποίους μπορεί κανείς να προσφέρει στον συνάνθρωπο και να πραγματοποιήσει τους στόχους του.

Πριν ολοκληρωθούν οι συνεντεύξεις της, η Ευγενία θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια την «Ελληνική Παιδεία» για τη στήριξη και τη βοήθεια που της προσέφερε στην προετοιμασία της για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Θερμά συγχαρητήρια στην Ευγενία για την εξαιρετική της επιτυχία και ευχές για μια δημιουργική και επιτυχημένη ακαδημαϊκή πορεία!

🎥 Τηλεοπτική συνέντευξη στον ΣΚΑΪ

🎙️ Ραδιοφωνική συνέντευξη στον ΣΚΑΪ 100,3