Μέσα από τους αριστεύσαντες μαθητές των Εκπαιδευτηρίων μας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024, δύο διακρίθηκαν με εξαιρετικές επιδόσεις: ο Ορέστης Λιγνός, μαθητής του Λυκείου Μελισσίων, και ο Χρήστος Θεοφιλόπουλος, μαθητής του Λυκείου Ηρακλείου, επιτυγχάνοντας γενικό μέσο όρο 19.525 και 19.425 αντίστοιχα!

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι, πέραν της γενικότερης υψηλής βαθμολογίας τους σε όλα τα μαθήματα, οι δύο μαθητές μας έλαβαν το απόλυτο 20 στο μάθημα της Φυσικής, τα θέματα του οποίου φέτος ήταν κατά κοινή ομολογία πολύ απαιτητικά.

Συγχαρητήρια στον Ορέστη και τον Χρήστο! Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στους μελλοντικούς τους στόχους και συνέχιση των επιτυχιών τους!

Η εφημερίδα Ναυτεμπορική έλαβε συνέντευξη από τον Ορέστη, η οποία δημοσιεύθηκε με τίτλο: «Ο υποψήφιος που έγραψε 20 στη Φυσική μιλά στην Ν». Μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ.

Το infokids.gr έλαβε συνέντευξη από τον Χρήστο, η οποία δημοσιεύθηκε με τίτλο: «Ο Χρήστος, με δύο 20άρια σε Φυσική και Μαθηματικά, μιλά στο infokids.gr. Δείτε την συνέντευξη εδώ.