Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο Διαγωνισμός Υποτροφιών του Σχολείου μας, το Σάββατο 25 Μαΐου. Από νωρίς το πρωί, εκατοντάδες αριστούχοι μαθητές σχολείων του νομού της Αττικής πλημμύρισαν τις αίθουσες των εκπαιδευτηρίων μας. Στόχος τους ήταν να διεκδικήσουν μια από τις δώδεκα (12) τριετείς υποτροφίες, στο 100% των διδάκτρων, για τη φοίτηση στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο της Ελληνικής Παιδείας.

Ο Διαγωνισμός Υποτροφιών έχει καθιερωθεί ως θεσμός και αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους καλύτερους μαθητές της Αττικής να συνεχίσουν τις σπουδές τους στα ιστορικά μας Εκπαιδευτήρια.

Οι Υπότροφοί μας θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν σε ένα περιβάλλον μάθησης, το οποίο εδώ και επτά δεκαετίες προάγει την αριστεία, την καινοτομία, το ελληνορθόδοξο ήθος και αγωγή. Με γερές ρίζες γνώσεων, ευρύτητα πνεύματος και παραδοσιακές αξίες, οι νέοι μαθητές μας θα εξοπλιστούν με όλα τα απαραίτητα εφόδια απέναντι στις προκλήσεις του αύριο.

Συγχαίρουμε από καρδιάς όλους τους υποψήφιους για την αξιέπαινη προσπάθεια και αφοσίωση που επέδειξαν, καθώς και τους γονείς που με ενδιαφέρον έδωσαν την ευκαιρία στα παιδιά τους. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, είμαστε βέβαιοι πως η πορεία τους θα είναι λαμπρή!

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024.