Με μια άρτια διοργάνωση ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή του δημοφιλούς μαθηματικού διαγωνισμού Καγκουρό Ελλάς στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων μας στο Μαρούσι το Σάββατο 1 Απριλίου 2023.

Ο διαγωνισμός επανήλθε στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Συγκροτήματος Αμαρουσίου για 16η χρονιά μετά από διακοπή στη δια ζώσης διεξαγωγή του λόγω των υγειονομικών μέτρων. Είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε πλήθος μαθητών και μαθητριών από Β’ Δημοτικού έως Γ’ Λυκείου των εκπαιδευτηρίων μας, αλλά και από διάφορα σχολεία του νομού Αττικής, που από νωρίς το πρωί του Σαββάτου κατέκλυσαν το προαύλιο του εξεταστικού κέντρου του σχολείου μας, θέλοντας έτσι να δώσουν το “παρών”, να διαγωνιστούν, κυρίως όμως να συμμετάσχουν σ’αυτή τη μεγάλη γιορτή των μαθηματικών!

Συγχαίρουμε τους μαθητές και τους γονείς για τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό και τους ευχαριστούμε που για μία ακόμη φορά μας εμπιστεύθηκαν!

Ευχαριστούμε επίσης τους όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια αυτή και συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην ομαλή διεξαγωγή του διαγωνισμού: τους διοργανωτές του διαγωνισμού που είχαν και την όλη ευθύνη καθώς και ολους τους εκπαιδευτικούς των εκπαιδευτηρίων «Η Ελληνική Παιδεία» που βοήθησαν στην προετοιμασία των μαθητών, και που με ιδιαίτερο μεράκι και αγάπη συνετέλεσαν στην επιτυχή διεξαγωγή του διαγωνισμού.

Ευχόμαστε καλά αποτελέσματα σε όλους τους διαγωνιζόμενους και ευελπιστούμε να ανταμώσουμε ξανά του χρόνου στο Καγκουρό 2024!