Τελευταία ενημέρωση (01/05/2018): Δείτε τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού Υποτροφιών 2018.

 

Σήμερα Σάββατο 21 Απριλίου, τα εκπαιδευτήρια “Η Ελληνική Παιδεία” υποδέχτηκαν πλήθος μαθητών με τις οικογένειές τους από διάφορα σχολεία της Αττικής στο πλαίσιο του ετήσιου Διαγωνισμού Υποτροφιών.

Για μια χρονιά ακόμη, το μεγάλο πλήθος συμμετοχών αλλά και το εγκάρδιο κλίμα μέσα στο οποίο διεξήχθη η διοργάνωση επιβεβαιώνουν ότι ο Διαγωνισμός Υποτροφιών της Ελληνικής Παιδείας αποτελεί θεσμό καταξιωμένο στο χώρο της εκπαίδευσης που προάγει την αριστεία και την ευγενή άμιλλα.

Μετά από ένα σύντομο καλωσόρισμα στο κεντρικό αμφιθέατρο του σχολικού συγκροτήματος Αμαρουσίου, οι εκπαιδευτικοί συνόδευσαν τους μαθητές στις αίθουσες εξέτασης ενώ στη διάρκεια της αναμονής τους, οι γονείς είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το σχολείο και να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του.

Τα θέματα του φετινού διαγωνισμού και οι προτεινόμενες λύσεις τους έχουν ήδη αναρτηθεί στον ιστότοπο και μπορείτε να τα δείτε από εδώ.

Όσοι προκριθούν, θα ενημερωθούν μέσω email μέχρι την Πέμπτη 26 Απριλίου και θα κληθούν σε προσωπική συνέντευξη το επόμενο Σάββατο 28 Απριλίου 2018. Τα οριστικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις αρχές Μαΐου.

Τα Εκπαιδευτήρια ευχαριστούν όλους τους εκπαιδευτικούς και το λοιπό προσωπικό που με φιλοτιμία και επαγγελματισμό συνετέλεσαν στην επιτυχή διεξαγωγή του διαγωνισμού.

Συγχαίρουμε όλους τους μαθητές και τους γονείς για τη συμμετοχή τους και τους ευχαριστούμε που μας τίμησαν με την παρουσία τους!

Ευχόμαστε σε όλους καλά αποτελέσματα!