Την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2025, οι ομάδες κοριτσιών βόλεϊ των δύο Λυκείων της Ελληνικής Παιδείας  (Λυκείου Ηρακλείου και Λυκείου Μελισσίων) φιλοξενήθηκαν από το Ιδιωτικό Λύκειο «Άγιος Ιωσήφ» στο Ηράκλειο για δύο φιλικούς αγώνες προετοιμασίας ενόψει των διασχολικών αγώνων.

Στον πρώτο αγώνα, το Λύκειο Μελισσίων αντιμετώπισε την ομάδα του «Αγίου Ιωσήφ» και επικράτησε με 2–0 σετ.
Ακολούθησε ο αγώνας του Λυκείου Ηρακλείου με την ίδια ομάδα, ο οποίος ολοκληρώθηκε ισόπαλος, ύστερα από έναν αγώνα με ένταση, πάθος και όμορφες φάσεις.

Οι μαθήτριες και των δύο Λυκείων των Εκπαιδευτηρίων μας έπαιξαν δυναμικά, πειθαρχημένα και με ομαδικότητα, αποδεικνύοντας στην πράξη τις αξίες του αθλητισμού και του ολυμπισμού.

Γιατί στην Ελληνική Παιδεία το ευ αγωνίζεσθαι είναι πάντα ο πραγματικός στόχος!